28 april bochtentraining Lelystad

bochtentraining motorcursussen | Motorcentrumwest

In samenwerking met Motorcursussen.nl organiseren we op vrijdag 28 april een bochtentraining op het Midland circuit in Lelystad.

Voor wie:

Onze bochtentraining is voor iedereen die meer uit zichzelf enuit zijn of haar motor wil halen. Voor de motorrijders die graag vlotter en zelfverzekerder hun bochten op de openbare weg willen rijden of voor rijders die het willen gebruiken als opstap voor het circuitrijden. Dit is geen specifieke racecursus, alle technieken die deze dag worden bijgebracht zijn ook op de openbare weg toe
te passen. Je vindt op deze dag allerlei soorten motoren. Van chopper tot racer.

Training:

We behandelen deze dag o.a. de volgende oefeningen: remmen, remmen in de bocht, aanremmen naar de bocht, bochtenlijnen, lichaamshouding, het rijden van bochten in het algemeen en behendigheid. Tijdens de behendigheid doen we balansoefeningen en kort draaien op lage snelheid. Deze dag staat in het teken van veel rijden met de nodige theorie en instructies van de instructeur tussendoor.
Op deze dagen werken wij in groepen van maximaal 7 deelnemers per instructeur zodat u verzekerd bent van voldoende persoonlijke aandacht. De groepen zullen deze dag worden ingedeeld op ervaring zodat iedereen voldoende aandacht krijgt op zijn of haar niveau. Deelname aan deze training is met elke motorfiets mogelijk.

Kosten :

De kosten voor de gehele dag bedragen € 289,00 incl. lunch en certificaat. De dagtraining duurt van 09:00 tot 15:30 en wordt gegeven op het Midland circuit
in Lelystad. Je bent de gehele dag samen met de instructeur bezig waardoor er zeer veel rijtijd is gedurende dag.

Doe je mee? Inschrijven kan via deze link.

Bochtentraining Motorcursussen.nl