Gebruikte motoren

Bij MotorCentrumWest ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar gebruikte motoren. Voordat wij gebruikte motoren inkopen en opnemen in ons aanbod, worden deze altijd volledig door onze specialisten nagekeken en wordt het benodigde onderhoud in onze professionele werkplaats uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij jou garanderen van een betrouwbare motor waarvan je nog lang plezier kan hebben. Liever een nieuwe motor kopen? Natuurlijk hebben wij ook een ruim aanbod aan nieuwe Yamaha motoren.

Gebruikte motor kopen

Het aanschaffen van een gebruikte motor kan je natuurlijk veel geld schelen in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe motor. Niet alleen omdat je hier niet de nieuwprijs voor betaalt, maar ook omdat de afschrijving bij een gebruikte motor een stuk lager is. Bovendien heeft het kopen van een gebruikte motor bij een dealer als voordeel dat het meer vertrouwen en zekerheid biedt dan wanneer je deze bij een particulier koopt.

Ruim aanbod gebruikte motoren

Omdat iedereen bij ons welkom is om zijn of haar oude motor in te ruilen, kunnen wij op ieder moment een interessant en gevarieerd aanbod aan gebruikte motoren bieden. Naast Yamaha motoroccasions hebben we regelmatig gebruikte motoren van merken als Suzuki, Harley-Davidson en Piaggio in het assortiment.

Gebruikte motoren bij MotorCentrumWest

Ben je op zoek naar een motorzaak met een ruim aanbod gebruikte motoren? Kom dan gerust eens bij ons langs in de showroom in Naaldwijk! Heb je een bepaalde motor op het oog? Dan kan je hier natuurlijk altijd een proefrit mee maken, om er zeker van te zijn dat deze motor bij je past. Voor vragen of advies kun je vrijblijvend contact opnemen via telefoonnummer 0174 – 440773 of via het contactformulier op de website.