Over MotorCentrumWest

MotorCentrumWest is in 1994 opgericht als Sjon’s richtservice. In 2008 zijn wij verdergegaan als MotorCentrumWest B.V. en sindsdien zijn we officieel Yamaha Exclusief dealer voor West-Nederland. Een flexibel bedrijf met jarenlange ervaring en terdege vakkennis. Al onze monteurs zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks model-specifieke trainingen bij de importeur. Hierdoor kunnen wij als geen ander het juiste onderhoud en/of reparaties uitvoeren aan jouw motor. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in customizing en het verbouwen/aanpassen van een motorfiets naar jouw wensen. Maar ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Yamaha motorfiets, motorscooter of quad ben je bij MCW aan het juiste adres. Zelfs voor alle andere merken motoren kun je voor zowel de aanschaf (nieuw en gebruikt), als het onderhoud bij ons terecht.

Sjon van der Form eigenaar MotorCentrumWest Sjon van der Form | MotorCentrumWest Sjon van der Form, Directeur en Motor in- en verkoop

Sjon van der Form, eigenaar / in- en verkoop motoren. Op zoek naar je eerste motor of een opvolger voor je huidige? kom langs voor een goede aanbieding.
verkoop@motorcentrumwest.nl

Ernst-Jan van Dijk werkplaatschef | MotorCentrumWest ernst-jan-van-dijk-werkplaatschef-motorcentrumwest Ernst Jan van Dijk, Chef werkplaats.

Ernst Jan van Dijk, Werkplaatschef. Voor de planning en verloop van je onderhoud en reparatie is hij het aanspreekpunt. Altijd netjes van te voren begroot en toegelicht.
werkplaats@motorcentrumwest.nl

Ray Guliker onderdelen MotorCentrumWest Ray Guliker onderdelen MotorCentrumWest Ray Guliker, Onderdelen

Zoekt alle juiste onderdelen en accessoires bij elkaar, tevens ook monteur
info@motorcentrumwest.nl

Leander van der Wel motorfiets monteur MotorCentrumWest Leander van der Wel motorfiets monteur MotorCentrumWest Leander van der Wel, Enthousiast Customizer!

Eerste monteur en enthousiast customizer! Als je wat speciaals wilt dan zal Leander de klus voor je klaren.

Marco van der Knaap motorfiets monteur | MotorCentrumWest Marco van der Knaap | MotorCentrumWest Marco van der Knaap, Allround monteur

Onze jongste van het team en zeer geïnteresseerd in de nieuwste technieken

Barry de Wit, Allround monteur

Barry, een echte rot in het vak met jarenlange ervaring

Nikki van der Spek | MotorCentrumWest Nikki van der Spek | MotorCentrumWest Nikki van der Spek, Motorkleding

Nikki van der Spek is onze expert op de kledingafdeling. Met tienduizenden motorkilometers per jaar kan ze je precies vertellen waar je op moet letten en welke kleding bij jouw gebruik past!
info@motorcentrumwest.nl

Ellen van Steen | MotorCentrumWest Ellen van Steen | MotorCentrumWest Ellen van Steen, Administratrice

Administratie
administratie@motorcentrumwest.nl