Motor verkopen

Wil je graag jouw motor verkopen? Bij MotorCentrumWest nemen we hem graag van je over! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar interessante motoren om aan te kunnen bieden in onze voorraad motoroccasions. Om jou een reëel bod te kunnen doen, is het noodzakelijk dat je zoveel mogelijk informatie in onderstaand formulier vermeld. Vergeet ook niet informatie over recent onderhoud en/of eventuele gebreken te vermelden. Wij kopen motoren in met als doel deze weer te verkopen. Houd er dus rekening mee dat de biedingen die wij doen gebaseerd zijn op de handelswaarde van de motor.

Motor verkopen aan dealer MotorCentrumWest

Uiteraard wil je je motor verkopen aan een betrouwbaar adres. MotorCentrumWest is officieel Yamaha dealer, maar wij kopen tweedehands motoren in van alle merken! Verkoop je je motor aan MotorCentrumWest, dan ben je verzekerd van een eerlijke prijs! Vul onderstaand formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk bericht van ons met een passend bod. Hebben we overeenstemming bereikt? Dan kunnen we in overleg de motorfiets bij jou thuis komen ophalen of je brengt hem zelf bij ons langs. Natuurlijk is de verkoop pas definitief wanneer we de motor in het echt hebben gezien en alles blijkt te zijn zoals vermeld.

Is bovenstaande allemaal in orde? Dan ontvang je van ons een officieel RDW-vrijwaringsbewijs, zodat je niet zelf naar het postkantoor hoeft te gaan. Ook wordt er een inkoopfactuur gemaakt en kunnen we de betaling direct per bank of contant voldoen.

[recaptcha theme:dark id:purchase-recaptcha]

Gelijk een andere motor aanschaffen?

Jouw huidige motor verkopen en gelijk een andere aanschaffen? Bij MotorCentrumWest is het uiteraard ook mogelijk om jouw motor in te ruilen. Is jouw eigen motor meer waard dan de motor die je bij ons aanschaft? Dan betalen we het verschil bij! Wil je je motor bij ons inruilen? Bekijk dan ons aanbod nieuwe motoren en motoroccasions!

Wil je graag eerst meer informatie over het verkopen of inruilen van jouw motor? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of kom langs in onze showroom in Naaldwijk.