Motor verkopen

Wil je graag jouw motor verkopen? Bij MotorCentrumWest nemen we hem graag van je over! Wij zijn namelijk constant op zoek naar interessante motoren om aan te kunnen bieden in onze voorraad motoroccasions. Om jouw motor aan ons te verkopen, dienen wij natuurlijk een reëel bod uit te kunnen brengen op jouw motor. Daarom is het belangrijk dat er zoveel mogelijk gegevens en informatie in onderstaand formulier worden vermeld. Neem hierbij ook eventueel recent uitgevoerd onderhoud en gebreken in mee. Wij kopen motoren in met als doel deze motoren weer te verkopen. Houd er dus rekening mee dat de biedingen die wij doen gebaseerd zijn op de handelswaarde van de motor.

Motor verkopen aan MotorCentrumWest

Uiteraard wil je je motor verkopen aan een betrouwbaar adres. MotorCentrumWest is officieel Yamaha dealer, maar wij kopen tweedehands motoren in van alle merken! Kies je ervoor jouw motor te verkopen aan MotorCentrumWest, dan ben je verzekerd van een eerlijke prijs! Vul onderstaand formulier in en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons met een passend bod. Hebben we overeenstemming bereikt? Dan kunnen we in overleg de motorfiets bij jou thuis komen ophalen of je brengt hem zelf bij ons langs. Natuurlijk is de verkoop pas definitief wanneer we de motor hebben gezien in het echt en alles blijkt te zijn zoals vermeld.

Is bovenstaande allemaal in orde? Dan ontvang je van ons een officieel RDW-vrijwaringsbewijs, zodat je niet zelf naar het postkantoor hoeft te gaan. Ook wordt er een inkoopfactuur gemaakt en kunnen we de betaling direct per bank of contant voldoen.


    Koop direct een nieuwe motor bij MotorCentrumWest!

    Jouw huidige motor verkopen en gelijk een andere aanschaffen? Bij MotorCentrumWest is het uiteraard ook mogelijk om jouw motor in te ruilen. Is jouw eigen motor meer waard dan de motor die je bij ons aanschaft? Dan betalen we het verschil bij! Wil je je motor aan ons verkopen en direct een nieuwe kopen? Bekijk dan ons aanbod nieuwe motoren en motoroccasions!

    Wil je graag eerst meer informatie over de verkoop van jouw motor aan MotorCentrumWest? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom in Naaldwijk. De koffie staat klaar.

    MotorCentrumWest | Motor verkopen