Scooter kopen

Nieuwe elektrische scooter kopen? Voor een Yamaha scooter ben je bij MotorCentrumWest aan het juiste adres. Als exclusieve Yamaha dealer, hebben we namelijk op ieder moment het gehele assortiment Yamaha scooters op voorraad in diverse kleuren. Morgen al op jouw nieuwe scooter rijden, is bij ons daarom geen enkel probleem. Wens je liever een ander merk scooter? Ook dat is geen probleem. Merken als Vespa, Piaggio, Peugeot en Aprillia kunnen we probleemloos voor je bestellen en afleveren. Ook als servicepunt voor jouw scooter zijn we je graag van dienst om te zorgen dat deze in topconditie blijft.

Yamaha Neo's electrisch


Bekijk deze scooter

Yamaha - NEO's Dual Battery

Vermogen: 2 KW
Kleur: Milky White, Aqua of Midnight Black Gewicht: 90 kg
Zithoogte: 795 mm

vanaf € 3.399,-

Nieuwe Yamaha scooter kopen

In de scootermarkt is het merk Yamaha een groot begrip. Net als bij de andere producten van Yamaha, wordt ook bij de scooters alleen gebruik gemaakt van onderdelen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kunt een Yamaha scooter kopen voor iedere situatie. Woonwerk verkeer, voor naar school of ben je graag snel in de stad en wil je altijd een parkeerplaats. De keuze is aan jou! Uiteraard is de scooter ook aan te kleden met accessoires voor jouw behoefte. Denk aan de extra battery voor meer range, een telefoonhouder voor navigatie of b.v. een topkoffer voor nog meer opbergruimte. Zo voldoet deze helemaal aan de door jouw gestelde eisen.

Scooter kopen bij MotorCentrumWest

Wanneer je graag een nieuwe scooter wilt kopen, helpen wij je graag bij de zoektocht naar de voor jou ideale scooter. Vertel ons jouw wensen en eisen en wij leggen je de diverse mogelijkheden voor. Wil je bijvoorbeeld met jouw elektrische scooter naar je werk of naar school reizen of ga je deze alleen gebruiken voor korte ritjes zoals de dagelijkse boodschappen? Meer informatie of advies over welke scooter jij het beste kunt kopen? Kom langs in onze showroom in Naaldwijk en laat je adviseren door een specialist.