Scooter kopen

Nieuwe scooter kopen? Voor een Yamaha stadsscooter of bromfiets ben je bij MotorCentrumWest aan het juiste adres. Als exclusieve Yamaha dealer, hebben we namelijk op ieder moment het gehele assortiment Yamaha scooters (zowel 50 KM/U als 25 KM/U) op voorraad in diverse kleuren. Morgen al op jouw nieuwe scooter rijden, is bij ons daarom geen enkel probleem. Liever een ander merk scooter kopen? Ook dat is geen probleem. Merken als Vespa, Piaggio, Peugeot en Aprillia kunnen we probleemloos voor je bestellen en afleveren. Ook als servicepunt voor jouw scooter zijn we je graag van dienst.

Nieuwe Yamaha scooter kopen

In de scootermarkt is het merk Yamaha een groot begrip. De scooters van Yamaha zijn namelijk sportief en bovendien erg zuinig. Net als bij de andere producten van Yamaha, wordt ook bij de scooters alleen gebruik gemaakt van onderdelen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kunt een Yamaha scooter kopen voor iedere situatie. Bijvoorbeeld de sportieve Aerox of de tijdloze Neo’s. De keuze is aan jou!

Yamaha Neo's kopen


Bekijk deze scooter

Yamaha - Neo's 4

Vermogen: 2 KW
Kleur: Nimbus Grey, Competition White of Midnight Black Gewicht: 95 kg
Zithoogte: 790 mm

vanaf € 2.899,-

Yamaha Aerox 4 kopen


Bekijk deze scooter

Yamaha - Aerox 4

Vermogen: 2 KW
Kleur: Yamaha Blue of Matt Grey Gewicht: 97 kg
Zithoogte: 817 mm

vanaf € 3.399,-

Scooter kopen bij MotorCentrumWest

Wanneer je graag een nieuwe scooter wilt kopen, helpen wij je graag bij de zoektocht naar de voor jou ideale scooter. Vertel ons jouw wensen en eisen en wij leggen je de diverse mogelijkheden voor. Wil je bijvoorbeeld met jouw nieuwe scooter naar je werk of naar school reizen of ga je deze alleen gebruiken voor korte ritjes zoals de dagelijkse boodschappen? Ook is de maximumsnelheid van de scooter een overweging, bij een maximumsnelheid tot 30 kilometer per uur geldt er in Nederland namelijk geen helmplicht. Meer informatie of advies over welke scooter jij het beste kunt kopen? Kom langs in onze showroom in Naaldwijk en laat je adviseren door een specialist.