Motor kopen

Op zoek naar een betrouwbare motorzaak die je kan helpen bij de aanschaf van een nieuwe motor of motoroccasion? Dan ben je bij MotorCentrumWest aan het juiste adres. Hoewel wij een Yamaha Exclusive dealer zijn, kunnen wij ieder gewenst merk of model voor je bestellen en afleveren. Bovendien is inruil van je huidige motor bij ons mogelijk, ongeacht het merk. Of je nu op zoek bent naar je eerste motor of al jaren motorrijdt, op basis van jouw wensen en eisen kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring altijd een passende motor voor je vinden.

Nieuwe Yamaha motoren

MotorCentrumWest is exclusief dealer van het Japanse merk Yamaha. De motoren van Yamaha staan bekend om hun sportieve rijeigenschappen, betrouwbaarheid en de uitstekende service van het uitgebreide dealernetwerk. Yamaha is binnen elk segment vertegenwoordigd en iedere motor is perfect afgewerkt. Op onze website vind je een overzicht van het huidige aanbod met nieuwe motoren van Yamaha. Daarnaast ben je altijd welkom in onze showroom in Naaldwijk om onder het genot van een kop koffie of thee te komen kijken naar al het moois van Yamaha.

Motoroccasions van diverse merken

Omdat inruil van alle merken bij ons mogelijk is, vind je bij ons, naast Yamaha occasions een gevarieerd aanbod met motoroccasions van diverse merken. Deze motoren bieden wij aan voor iedereen die op zoek is naar een degelijke motor tegen een voordelige prijs. Al onze motoroccasions worden bovendien geleverd met een afleverbeurt volgens de fabrieksspecificaties en BOVAG-garantie. Op onze website kun je eenvoudig zien welke motoroccasions wij op dit moment op voorraad hebben.

Een motor kopen bij MotorCentrumWest

Een goed gevoel, dat is belangrijk bij aankoop van een nieuwe motor of occasion. Bij ons begint dit met de persoonlijke zoektocht naar een motor die bij jou past. Heb je eenmaal serieuze interesse in een bepaald model, dan hebben wij een aantal demomodellen in de showroom staan, waarop kan worden proefgereden. Wij leveren elke motor bovendien af zoals we onze eigen motor afgeleverd zouden willen krijgen. Zo gaat een motoroccasion bij ons altijd de deur uit met goede banden, -remblokken, -ketting en -tandwielen. Op basis van de leeftijd en kilometerstand van de motor wordt een afleverbeurt uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant. Alle nieuwe- en tweedehands motoren worden indien gewenst geleverd met 10 dagen all-risk verzekering zodat je alle tijd hebt om een passende verzekering af te sluiten. Uiteraard gaat elke motor hier de deur uit met garantie. Fabrieksgarantie indien het een nieuwe motor betreft en BOVAG-garantie bij aanschaf van een motoroccasion. Meer informatie? Neem dan contact op via onze website of bel ons op telefoonnummer 0174 – 440771.