Motor onderhoud

Omdat jij niet wil dat jouw motor je op een cruciaal moment in de steek laat, is het belangrijk dat de motor regelmatig wordt nagekeken door een professional en op tijd het benodigde onderhoud krijgt. Dit zorgt ervoor dat jouw motor in topconditie blijft verkeren en dat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Onze monteurs kunnen jou helpen met onderhoud en reparatie voor jouw motor en kunnen je tips geven hoe je jouw motor in topconditie kunt houden.

Onderhoud en reparatie voor jouw motor

In onze werkplaats kunnen we al het voorkomende onderhoud aan jouw motor, motorscooter, quad of stadsscooter uitvoeren. Zo kun je bij MotorCentrumWest o.a. terecht voor een kleine beurt, grote beurt en het controleren van de klepspeling van je motor. De monteurs van MotorCentrumWest hebben de beschikking over het modernste gereedschap en worden bovendien regelmatig bijgeschoold op het gebied van motortechniek. Doordat we de meest gebruikte onderdelen op voorraad hebben, kunnen wij je bovendien snel van dienst zijn. Mocht er een exotisch onderdeel besteld moeten worden, dan is dit meestal binnen één werkdag al binnen. Wanneer je vooraf een afspraak maakt, weet je zeker dat we voldoende tijd voor jou en je motor hebben. Mocht je onverhoopt met spoed bij ons terecht willen, dan kun je altijd even bellen of we tijd hebben.

Aanbiedingen motor onderhoud

Ook op het gebied van motor onderhoud hebben wij regelmatig aanbiedingen. Hieronder vind je de aanbiedingen van dit moment.

  • “All year low price check-up” (inclusief olie en oliefilter) voor slechts € 99,95,-
  • Bandenset inclusief montage en garantie voor slechts € 399,-

Motor onderhoud bij MotorCentrumWest

MotorCentrumWest is dé totaalleverancier voor motoren van alle merken. Onze vakkundige monteurs staan vijf dagen in de week voor je klaar. Het werkplaatsteam bestaat uit werkplaatschef Ernst Jan van Dijk, eerste monteurs Luuk Krikken, Leander van der Wel en Joey Toussaint. De werkplaats is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur, op zaterdag ben je welkom tussen 09.00 en 17.00 uur.