Motorscooter occasions

Een motorscooter occasion is een betaalbaar alternatief voor het kopen van een nieuwe motorscooter. Maar bij beide opties geldt natuurlijk dat je zo lang mogelijk wilt genieten van jouw nieuwe aankoop. Daarom is het belangrijk dat je een betrouwbare tweedehands motorscooter koopt waarmee je zorgeloos de nodige kilometers kunt maken. Doordat iedereen bij ons welkom is om zijn of haar oude motorscooter in te ruilen, ongeacht het merk of type, hebben wij op ieder moment een interessant aanbod aan gebruikte motorscooters staan. Bovendien worden alle motorscooter occasions door ons afgeleverd, zoals wij zelf onze motorscooter afgeleverd zouden willen krijgen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je zorgeloos op pad! Bekijk ons aanbod motorscooter occasions:

Tweedehands Yamaha TMAX 560 Tech Max ABS | MotorCentrumWest sale


Bekijk deze motor

Yamaha - TMAX 560 Tech Max ABS

Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 10852 Km
Vermogen: 35 KW
Kleur: Tech Kamo

€ 13.390,-
€ 12.990,-

Tweedehands Yamaha XMAX 250 Iron Max | MotorCentrumWest


Bekijk deze motor

Yamaha - XMAX 250 Iron Max

Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 42971 Km
Vermogen: 15 KW
Kleur: Zwart

€ 4.690,-

Tweedehands Yamaha TMAX DX ABS | MotorCentrumWest


Bekijk deze motor

Yamaha - TMAX DX ABS

Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 15066 Km
Vermogen: 33 KW
Kleur: Phantom Blue

€ 10.990,-

Tweedehands Yamaha TMAX | MotorCentrumWest


Bekijk deze motor

Yamaha - TMAX

Bouwjaar: 2007
Kilometerstand: 28486 Km
Vermogen: 32 KW
Kleur: Zwart

€ 3.990,-

Tweedehands Yamaha X-Max 300 Tech Max | MotorCentrumWest


Bekijk deze motor

Yamaha - X-Max 300 Tech Max

Bouwjaar: 2022
Kilometerstand: 15808 Km
Kleur: Dark Petrol

€ 6.290,-

Tweedehands Peugeot METROPOLIS | MotorCentrumWest


Bekijk deze motor

Peugeot - METROPOLIS

Bouwjaar: 2021
Kilometerstand: 13004 Km
Vermogen: 26 KW
Kleur: Zwart

€ 8.790,-

Motorscooter occasion bij MotorCentrumWest

Ben je opzoek naar een motorscooter occasion? Bij MotorCentrumWest kun je terecht voor tweedehands motorscooters, maar ook voor bijvoorbeeld tweedehands motoren, -quads en stadsscooters. Voor al onze tweedehands voortuigen geldt, dat ze eerst grondig door ons zijn nagekeken en dat deze op basis van kilometer en gebruik het benodigde onderhoud hebben gehad. Zo kan je altijd zorgeloos van start met jouw nieuwe aankoop. Een motorscooter is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Van woonwerk verkeer, plezierritten tot in de stad. Eventueel is deze aan te kleden met accessoires naar keuze zoals topkoffer voor nog meer ruimte, navigatiehouder etc. Op onze website vind je altijd het meest actuele aanbod van wat wij in onze showroom in Naaldwijk hebben staan. Wij doen ons best om alle relevante informatie van de betreffende occasion online te zetten, maar mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via de website of door te bellen naar 0174 – 440771.

Proefrit

Een motorscooter occasion gezien welke voldoet aan jouw eisen? Neem contact met ons op voor het maken van een proefrit. Zo kan je zien of deze voldoet aan jouw verwachtingen. Graag proefrijden maar nog geen helm? Ook deze kan je bij ons lenen tijdens het maken van een proefrit of eventueel direct aan te schaffen in onze kledingshop.