Quad kopen

Wil jij graag een quad kopen? Kom dan eens bij MotorCentrumWest kijken. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in tweewielers, ook vierwielers zijn van harte welkom! Als Exclusive Yamaha dealer kunnen we alle quads en ATV’s van Yamaha leveren, met of zonder kenteken. In overleg is het bovendien ook mogelijk dat wij een ander merk quad voor je bestellen. Daarnaast ben je ook voor al het onderhoud en de verkoop en/of montage van onderdelen en accessoires bij ons aan het juiste adres.

Een ruim assortiment aan Yamaha quads

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een quad om mee te werken of een quad om alleen lekker mee te rijden, wij kunnen een quad leveren voor elke situatie. Yamaha heeft een brede range met quads in zowel het utiliteits- als het sportsegment. Als utility quad is de Grizzly het populairst. Dit model is leverbaar met tweewielaandrijving en vierwielaandrijving en wordt bijvoorbeeld gebruikt door boswachters en agrariërs. In het sportsegment is de Yamaha Raptor het topmodel. De Poolse quadrijder Rafal Sonik won bijvoorbeeld in 2015 de beroemde Dakar-rally op een Yamaha Raptor 700.

Een quad kopen bij MotorCentrumWest

Wanneer je een nieuwe- of tweedehands quad koopt bij MotorCentrumWest, staan jouw wensen en eisen centraal. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je ons vertellen waar je de quad voor gaat gebruiken en wat je van jouw nieuwe quad verwacht. Vervolgens kunnen we gezamenlijk alle mogelijke opties en keuzes overwegen. Als vanzelfsprekend houden wij ook rekening met speciale wensen zoals het upgraden van onderdelen en de montage van accessoires. Denk bijvoorbeeld aan spoorverbreders en een dikke performance uitlaat op een sport quad of een cargo box en lier voor een utility quad. Eenmaal een keuze gemaakt, nemen wij je alle zorgen uit handen en zullen wij de aflevering van jouw nieuwe quad tot in de puntjes verzorgen.