Laatste nieuws

Revit motorjas | MotorCentrumWest

Gratis rugprotector bij aanschaf van een Revit jas

Tot en met 15 juni krijg je bij aanschaf van een Rev’it! motorjas een gratis rugprotector t.w.v. € 41,99 cadeau! Een mooie gelegenheid om de jas die je al in gedachten had aan te schaffen…. Kom kijken en passen in onze winkel. Rev’it! Seesoft RV Back Protector: Deze Seesoft rugprotector CE-level 2 is ontworpen om … Lees meer »

Yamaha demotoer | MotorCentrumWest

25 juni Yamaha Demo Ride Tour!

Kom op 25 juni de nieuwe Yamaha modellen proberen tijdens onze demodag Op 25 juni kan je bij MotorCentrumWest bestaande en nieuwe Yamaha modellen uitgebreid ervaren tijdens een proefrit van +/- 45 minuten onder begeleiding. Je wordt ontvangen en begeleid door een team professionals en zult de mogelijkheid krijgen om de veelzijdige kwaliteiten van jouw … Lees meer »

Digital ride Out by Yamaha

Digital Ride Out 2022 – Rij jij ook mee? Yamaha heeft voor alle motorrijders dit jaar weer verschillende routes uitgezet waaruit jij kan kiezen in de Digital Ride Out app. Dit jaar niet alleen in Nederland, maar in de gehele Benelux! Je kunt kiezen uit meer dan 30 routes!  De winnaar aan het eind van … Lees meer »

Koningsdag gesloten!

Omdat we morgen aan de oranje tompoucen zitten zijn we een dagje gesloten. Donderdag staan we weer voor jullie klaar van 08:30 – 17:30! We wensen jullie veel plezier!     Lees meer »

Yamaha Neo's electrisch

Yamaha Neo’s

Dit is een ideaal moment om een efficiënte nieuwe oplossing voor stadsverkeer te overwegen. De manier waarop iedereen zich in de stad verplaatst ondergaat een enorme transformatie nu steeds meer mensen zich afkeren van het drukke openbaar vervoer en op zoek gaan naar een eenvoudige en toegankelijke manier om in de stad te wonen, werken … Lees meer »

Yamaha neo's electrische scooter | MotorCentrumWest

Yamaha Switches ON

Twee nieuwe elektrische Yamaha scooters! In de komende weken lanceert Yamaha de gloednieuwe NEO’s, een slimme, toegankelijke enhoogwaardige ’50-cc-equivalent’elektrische scooter die voor het eerst werd gepresenteerd op de Tokio Motor Show 2019 als E02-prototype. Hierna volgt de introductie van Yamaha’s eerste’equivalent van een 125-cc’ elektrische scooter die wordt uitgerust met de allernieuwste techniek en technologie … Lees meer »

Yamaha trackdays | MotorCentrumWest

Yamaha Track Days

De Yamaha Experience Days komen eraan!  Tijdens deze dagen staan er allerlei leuke Yamaha activiteiten gepland zoals proefrijden op de nieuwste modellen, circuitrijden met je eigen Yamaha of wat te denken van een on en offroad experience op de Tenere 700! De Yamaha Experience Days zullen plaats vinden op de volgende locaties en datums: TT … Lees meer »

Zaterdag 12 maart gesloten

A.s. zaterdag 12 maart zijn wij vanwege een personeelsuitje gesloten! Wij zien jullie altijd lekker motorrijden in het weekend en nu is het onze beurt. Dinsdag 15 maart staan we weer voor jullie klaar! Excuses voor het ongemak. Groeten, Team MCW Lees meer »

Happy new year | MotorCentrumWest

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Onze openingstijden zijn tijdens de feestdagen iets wat gewijzigd: Dinsdag 21 december 08:30 – 17:30 Woensdag 22 december 08:30 – 17:30 Donderdag 23 december 08:30 – 17:30 Vrijdag 24 december 08:30 – 15:00 Zaterdag 25 december GESLOTEN Dinsdag 28 dinsdag 08:30 – 17:30 Woensdag 29 december 08:30-17:30 Donderdag 30 december 08:30 – 17:30 Vrijdag 31 … Lees meer »

Vacature medewerker

Vacature Motorfiets monteur

Motorfiets monteur gezocht Heb jij twee rechterhanden en sleutel jij vol enthousiasme aan motorfietsen zodat al onze klanten bij jou terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en het monteren van accessoires? Heb je een passie voor motoren en het merk Yamaha? Ben je daarnaast een teamplayer die samen met jouw collega’s zorgt voor een professionele en … Lees meer »

Vacature medewerker

Vacature Onderdelen / balie medewerk(st)er gezocht

Onderdelen / balie medewerk(st)er gezocht Ben jij klantgericht en kan jij klanten voorzien van de juiste onderdelen en accessoires? Heb jij passie voor motoren en het merk Yamaha? Ben je daarnaast een teamplayer die samen met jouw collega’s zorgt voor een professionele en collegiale sfeer in ons bedrijf? Dan is onze vacature Onderdelen / balie … Lees meer »

Yamaha Ténéré 700 Raid Prototype | MotorCentrumWest

Yamaha Tenere 700 Raid Prototype

Racing for the Next Horizon Door de serieuze off road capaciteiten van de Ténéré 700 konden vele duizenden motorrijders hun avontuurlijke geest volgen en meedoen met langeafstandsritten, rally’s en extreem avontuurlijke ritten. Veel eigenaren hebben geld en moeite gestoken in het personaliseren van hun Ténéré 700. Hun verhalen zijn een inspiratiebron voor een nieuwe generatie … Lees meer »