Laatste nieuws

Logo S100

S100 Actie!

S100 actie! Zolang de voorraad strekt. Omdat het winterseizoen eraan begint te komen is het verstandig je motor goed weg te zetten of klaar te maken voor het doorrijden in de winter. Uiteraard speelt onderhoud hier een belangrijke rol in maar zelf kan je ook een hoop doen om je motorfiets zo netjes mogelijk te … Lees meer »

Motormeiden toerrit | MotorCentrumWest

Motormeiden Heksenjacht rit 16 oktober

May the best witches be with you. Spring op je bezemsteel, uh motor en rij mee met de Motormeiden heksenjacht rit op zaterdag 16 oktober. Deze te gekke rit duurt ongeveer 2 uur en vliegt door heerlijke kronkelwegen in de omgeving van Westland/Den-Haag. Kom een toverdrankje drinken bij de start, leer andere ‘motorheksen’ kennen en … Lees meer »

Yamaha R7 | MotorCentrumWest

Prijs Yamaha R7 is bekend!

De prijs van de Yamaha R7 is bekend! Deze sportieve motor kost € 10.299,- en de 60th Anniversary: € 10.699,- Wil je deze motor bestellen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Yamaha R7 De Yamaha R7 heeft een 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling en levert een koppelrijke acceleratie voor … Lees meer »

Yamaha R1 60th Anniversary | MotorCentrumWest

World GP 60 Anniversary

Racen is al vanaf de dag dat de fabriek op 1 juli 1955 werd opgericht een integraal onderdeel van Yamaha’s DNA. Om Yamaha’s lange en roemruchte Grand Prix-racegeschiedenis te vieren, heeft het bedrijf een World GP 60 Anniversary kleurstelling gecreëerd voor de 2022 R1-, R7-, R3- en R125-modellen. Net als Yamaha’s beroemde machine waarmee het … Lees meer »

De beste zorg voor jouw Yamaha

Op welke Yamaha je ook rijdt, je kunt vertrouwen op elk onderdeel, service of smeermiddel dat voorzien is van het Yamaha Genuine-logo. Door te kiezen voor originele Yamaha-onderdelen, -accessoires en -services kan je er zeker van zijn dat jouw motorfiets volgens de hoogst mogelijke normen wordt onderhouden, zodat je elke keer dat je rijdt met … Lees meer »

14 augustus Toerrit

Op zaterdag 14 augustus houden we in samenwerking met MotorSportClub Westland weer onze jaarlijkse toerrit. Verzamelen vanaf 12:00 met een bak koffie bij MotorCentrumWest. Het vertrek is om 12:45 en we zijn rond 16:30 weer terug. De toerrit is +/- 130km lang. Mocht je de route willen hebben… Stuur dan even een email naar info@msc-westland.nl of … Lees meer »

Yamaha Tracer 9 GT | MotorCentrumWest

De Tracer 9 GT staat in de showroom!

Nu te bewonderen in onze showroom! De Tracer 9 GT. Het was lang wachten maar het wachten is beloond.. De Tracer 9 GT , Europa’s best verkochte sport/toer motor is voorzien van een volledig opnieuw ontworpen 890cc driecilinder motor. Dit betekent nog meer koppel en acceleratie. Of je nu de steilste haarspelden rijdt of lange … Lees meer »

Michelin cashback actie | MotorCentrumWest

Michelin Cashback actie!

Michelin komt weer met de cashback actie! De actie duurt van 15 mei t/m 21 juli 2021. Koop 1 band of een set (set is 1 voorband + 1 achterband) en ontvang een bedrag terug. Deze actie geldt voor de volgende banden: Power 5 Road 5 Road 5 GT Road 5 Trail Pilot road 4 … Lees meer »

Yamaha XSR125 | MotorCentrumWest

Nieuw! De XSR125

Yamaha komt met de XSR125! De nieuwe sport heritage machine die je binnendoor ritten een stuk aangenamer maken! De nieuwe XSR125 heeft alles in huis om je snel op je bestemming te brengen. Door de tijdloze uitstraling en iconische kleuren valt deze motorfiets overal op. Het 125 cc/11 kW-motorblok met volledig vermogen en de wendbare … Lees meer »

Yamaha R7 | MotorCentrumWest

Yamaha komt met de R7

Yamaha komt met een nieuw model, de sportieve R7. Wil je meer weten over dit model? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. De Yamaha R7 heeft een 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling en levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring op het circuit en op de weg. Het superslanke … Lees meer »

MCW-hemelvaart

Hemelvaart gesloten

Donderdag 13 mei zijn wij gesloten i.v.m. hemelvaart. Vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei staan we weer voor jullie klaar!   Lees meer »

R/World | MotorCentrumWest

Teaser R/Wereld

De R/Wereld komt binnenkort met iets nieuws… Wordt vervolgd. Lees meer »