Laatste nieuws

ecomaxx logo

Ecomaxx dealer

We zijn sinds kort dealer van Ecomaxx fuel, verkrijgbaar bij ons in de winkel! SNELLER, BETER EN SCHONER We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, de bootbezitter, … Lees meer »

Yamaha Niken toer | MotorCentrumWest

26 september NIKEN Toer

Zet zaterdag 26 september in de agenda.. Dé NIKEN toer komt naar Naaldwijk. Maar liefst 8 NIKEN’s zijn er deze dag bij MotorCentrumWest uit te proberen. Benieuwd naar wat deze machine daadwerkelijk kan? Vraag je je af waarom deze motor maar liefst twee voorwielen heeft? We leggen je dit allemaal uit met een kort theoretisch … Lees meer »

Yamaha demodag | MotorCentrumWest

12 september demodag

Op zaterdag 12 september houden we onze jaarlijkse demodag! Wil je graag je droom Yamaha uitproberen of ben je er nog niet helemaal over uit welke motor het beste bij je past? Kom dan proefrijden op onze demodag! DEMORIJDEN: De demoritten worden gehouden van 10:00 – 16:00. Elk uur vertrekt er een groepje welke een … Lees meer »

Gewijzigde openingstijden 5 september

Let op! gewijzigde openingstijden op zaterdag 5 september! Vanwege ons jaarlijkse bedrijfsuitje zijn we op zaterdag 5 september geopend van 09:00 – 11:00! Dinsdag 8 september staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Van dinsdag tot vrijdag zijn we geopend van 08:30 – 17:30 Lees meer »

Motormeiden winactie

Winnares Motormeiden T-Shirt

Marja was de gelukkige die gisteren het Motormeiden t-shirt heeft gewonnen! Heel veel plezier ermee! Motormeiden zijn te vinden op Facebook, word lid en lees gezellig mee. Lees meer »

Motormeiden verkooppunt | MotorCentrumWest

Motormeiden verkooppunt

Wij zijn een officieel verkooppunt van Motormeiden! Scoor nu jouw t-shirt, scarf, leuke sokken of andere items van Motormeiden bij ons in de winkel! WINNEN: Let op zaterdag 1 augustus is er een leuke win-actie in de winkel! Win het t-shirt Motormeid t.w.v. 25,- euro Kom zaterdag 1 augustus om 10:00 uur naar deze winkel … Lees meer »

Yamaha tenere 700 Rally Edition | MotorCentrumWest

Ténéré 700 Rally Edition

Yamaha komt met de Ténéré 700 Rally Edition. Deze gelimiteerde editie is dé offroadmotor van dit moment. De legende van Ténéré ontstond toen in 1983 de allereerste Yamaha Adventure motorfiets werd geïntroduceerd. Met de historische blauwe en gele kleuren en het zwarte Yamaha speedblock, viert de nieuwe Ténéré 700 Rally Edition de prestaties van Yamaha’s … Lees meer »

Yamaha webshop | MotorCentrumWest

15% korting in de Yamaha webshop

Ontvang nu 15% korting in de Yamaha webshop met kortingscode #REVUPYOURHOLIDAY Van motorrijkleding tot en met merchandise en cadeaus voor de allerkleinsten Yamaha-fans, de Yamaha webshop heeft het allemaal. Doe er nu jou voordeel mee en maak je zomer compleet met de kortingscode: #REVUPYOURHOLIDAY en ontvang 15% korting op je aankopen in de webshop tot … Lees meer »

Yamaha Road World

“Er is niets te vergelijken met de vrijheid en het avontuur van motorrijden. Een motorrit maakt het hoofd leeg en het hart vol. Wil je comfortabel kilometers vreten? Soepel manoeuvreren door de stadse jungle? Of aan je rondetijden schaven op het circuit? Yamaha heeft altijd een motorfiets of motorscooter die past bij jouw rijstijl en … Lees meer »

Yamaha offroad | MotorCentrumWest

Yamaha Offroad world

“Fun starts where the road ends. De wereld van Off-Road ontdekken op de crossmotor of ATV betekent grenzeloze vrijheid. En die moet je niet laten beperken door de vraag of er asfalt ligt! De gebaande paden verlaten en het bos of circuit in duiken opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden en avonturen. Kom langs in … Lees meer »

Yamaha NMAX finance | MotorCentrumWest

Rij nu een Yamaha NMAX 155 voor € 39,95 per maand

Financier jouw Yamaha NMAX 155 en rij voor € 39,95 per maand met deze special finance actie in combinatie met Santander. Deze premium stadsscooter is veel meer dan alleen dagelijks transport, hij is ontworpen voor sportieve prestaties en een sensationele rijervaring voor sneller woon-werkverkeer en spannende plezierritten. De NMAX 155 biedt je al het plezier … Lees meer »

Globetrotter deal!

Ondanks dat een hoop motortrips zijn geannuleerd komt gelukkig alles weer op gang en word het tijd voor nieuwe vakantieplannen! Naast een goede technische controle van de motorfiets is een goed passend bagagesysteem een must, alleen zo kan je comfortabel en veilig op pad. Uiteraard heeft Yamaha een breed programma aan bagagesystemen, zoals koffers, tassen … Lees meer »