Laatste nieuws

Yamaha Tracer 9 GT | MotorCentrumWest

De Tracer 9 GT staat in de showroom!

Nu te bewonderen in onze showroom! De Tracer 9 GT. Het was lang wachten maar het wachten is beloond.. De Tracer 9 GT , Europa’s best verkochte sport/toer motor is voorzien van een volledig opnieuw ontworpen 890cc driecilinder motor. Dit betekent nog meer koppel en acceleratie. Of je nu de steilste haarspelden rijdt of lange … Lees meer »

Michelin cashback actie | MotorCentrumWest

Michelin Cashback actie!

Michelin komt weer met de cashback actie! De actie duurt van 15 mei t/m 21 juli 2021. Koop 1 band of een set (set is 1 voorband + 1 achterband) en ontvang een bedrag terug. Deze actie geldt voor de volgende banden: Power 5 Road 5 Road 5 GT Road 5 Trail Pilot road 4 … Lees meer »

Yamaha XSR125 | MotorCentrumWest

Nieuw! De XSR125

Yamaha komt met de XSR125! De nieuwe sport heritage machine die je binnendoor ritten een stuk aangenamer maken! De nieuwe XSR125 heeft alles in huis om je snel op je bestemming te brengen. Door de tijdloze uitstraling en iconische kleuren valt deze motorfiets overal op. Het 125 cc/11 kW-motorblok met volledig vermogen en de wendbare … Lees meer »

Yamaha R7 | MotorCentrumWest

Yamaha komt met de R7

Yamaha komt met een nieuw model, de sportieve R7. Wil je meer weten over dit model? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. De Yamaha R7 heeft een 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling en levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring op het circuit en op de weg. Het superslanke … Lees meer »

MCW-hemelvaart

Hemelvaart gesloten

Donderdag 13 mei zijn wij gesloten i.v.m. hemelvaart. Vrijdag 14 mei en zaterdag 15 mei staan we weer voor jullie klaar!   Lees meer »

R/World | MotorCentrumWest

Teaser R/Wereld

De R/Wereld komt binnenkort met iets nieuws… Wordt vervolgd. Lees meer »

The Digital Ride Out by Yamaha

Yamaha presenteert de Digital Ride Out by Yamaha Een unieke app en competitie voor alle motorrijders in Nederland! In deze onzekere coronatijden is er veel wat niet kan of mag. De gebruikelijke motorbeurzen, bijeenkomsten en clubweekends zijn bijna allemaal van de kalender gehaald. Eén van de weinige dingen die wel veilig kan, zowel individueel als … Lees meer »

Yamaha MT-09 | MotorCentrumWest

De nieuwe MT-09 staat in de showroom!

De nieuwe MT-09 en de MT-09 SP model 2021 zijn te bewonderen in onze showroom! Wil je deze komen bekijken of wil je er graag meer over weten? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je bent van harte welkom! De nieuwe Yamaha MT-09 ABS is een lichtgewicht allrounder met … Lees meer »

Motormeiden toerrit | MotorCentrumWest

Motormeiden Toerrit 27 maart

Dames opgelet! Op zaterdag 27 maart organiseert Motormeiden een mooie toerrit door Zuid Holland vanaf diverse opstappunten. Wij zijn ook een opstappunt dus als je zin hebt in een mooi ritje.. Trommel je vriendinnen op en rijd mee! Opgeven kan tot 24 maart dus wacht niet te lang! Wil je weten hoe de rit in … Lees meer »

MCW

De winkel is weer geopend!

Onze winkel is weer geopend! U bent van harte welkom voor het bekijken van een motorfiets, het bestellen van onderdelen of accessoires of het passen van een helm of motorpak. Geef even een belletje van te voren en je kan dezelfde dag nog terecht. De nieuwe Yamaha MT-07 en Tracer 7 staan te shinen in onze showroom, … Lees meer »

Alarmsysteem motor

MotorSecure, het alarmsysteem voor je motorfiets

Sinds kort zijn we officieel dealer van MotorSecure. Hét alarmsysteem voor je motorfiets. Er worden bijna 2000 motoren per jaar gestolen waarvan minder dan 10% wordt teruggevonden. Bent u de trotse eigenaar van een motor in een stedelijk gebied? De kans dat uw motor in dat geval wordt gestolen is 80% hoger dan buiten de … Lees meer »

Corona maatregelen | MotorCentrumWest

Aangepaste opening i.v.m. Corona maatregelen

Beste klanten, Onze showroom is tot en met 9 februari gesloten i.v.m. de huidige Corona maatregelen. Onze werkplaats is uiteraard wel geopend en u kunt per email of telefoon nog steeds motoren, onderdelen, accessoires en/of kleding bestellen en afhalen. Thuis bezorgen is uiteraard ook mogelijk. Is uw motor toe aan onderhoud? We komen uw motor … Lees meer »