Laatste nieuws

MotorCentrumWest - Winterbeurt actie

Winterbeurt

De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat in beide gevallen belangrijk is, is dat je de motorfiets goed weg zet en/of winterklaar maakt. Daarom hebben we bij MotorCentrumWest de gehele winter een ‘Winterbeurt … Lees meer »

Yamaha Tenere 700 | MotorCentrumWest

Hij is binnen… De Ténéré 700!

We hebben hem! De Yamaha Ténéré 700 welke inzetbaar is voor proefritten. Geïnteresseerd in de Tenere / T7? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via verkoop@motorcentrumwest.nl of bel ons op 0174-440771 Na lang wachten is het eindelijk zo ver. De Yamaha Ténéré 700 brengt de legende van de … Lees meer »

Yamaha FJR1300 2020 | MotorCentrumWest

Yamaha 2020 modellen

Wie actief de nieuwsberichten van de EICMA heeft gevolgd weet ondertussen wat er veranderd of vernieuwd is aan de 2020 modellen van Yamaha. We zetten de grootste veranderingen nog even voor je op een rijtje: Tracer 700: De Yamaha Tracer 700 heeft niet alleen een grote verandering ondergaan qua uiterlijk maar ook technisch is hier … Lees meer »

Yamaha verzekering | MotorCentrumWest

YOU Yamaha Motor Insurance

Op zoek naar de beste motorverzekering voor uw Yamaha? YOU Yamaha Motor Insurance is dé specialist in het verzekeren van Yamaha motoren. Middels persoonlijk contact, adviseren wij u vrijblijvend wat voor u de beste verzekering is. Bel 0172-427291 en overtuig u zelf. U wilt liever de verzekering van uw Yamaha zelf online regelen? Klik dan … Lees meer »

Yamaha Acculader | MotorCentrumWest

Ga voorbereid de winter in met deze actie!

Ga voorbereid de winter in! Voor slechts € 69,95 ontvang je een Yamaha Battery charger YEC-9, monteren we het snoertje gratis* op je motor en ontvang je één van onderstaande Fuel cleaner of conditioner (afhankelijk of je ’s winters doorrijdt of de motor in de winterstalling plaatst) Deze actie loopt tot en met 1 december. … Lees meer »

Ray Guliker | MotorCentrumWest

Versterking in de werkplaats

Sinds kort hebben we versterking in onze werkplaats van Ray Guliker, 31 jaar oud en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Ray is een fanatiek motorliefhebber en al 13 jaar werkzaam in de motorbranche. Ooit begonnen als leerling monteur en momenteel werkzaam als eerste monteur. Ray, heel veel plezier in ons team! Lees meer »

Verkoop motorfietsen op hoogste niveau sinds 2009

In de eerste drie kwartalen van 2019 werden in Nederland 12.559 nieuwe motorfietsen geregistreerd en dat is het hoogste aantal in tien jaar, zo blijkt uit de officiële cijfers van BOVAG, RAI Vereniging en RDC. Tot en met september lag het verkooptotaal 9 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar, toen 11.523 nieuwe motoren … Lees meer »

E10 brandstof motor | MotorCentrumWest

E10 brandstof

We krijgen veel vragen over de nieuwe E10 brandstof. Indien er een andere premium brandstof beschikbaar is raden we deze zeker aan. Hieronder een uitleg: Per 1 oktober 2019 zijn bij alle Nederlandse tankstations de brandstof labels aangepast conform de Europese regelgeving. Zo is de bekende Euro95 vervangen door E10 welke maximaal 10% ethanol (voorheen … Lees meer »

closed mcw

A.s. zaterdag 28 september sluiten we om 12:00

Op a.s. zaterdag 28 september zijn we geopend van 09:00 tot 12:00 i.v.m. personeelsuitje. Om 12:00 sluiten wij voor een weekendje motorrijden. Elke zaterdag wensen we jullie een fijne rit en nu is het een keer onze beurt 🙂 Dinsdag 1 oktober staan we om 08:30 weer voor jullie klaar!   Lees meer »

Yamaha handvatverwarming actie | MotorCentrumWest

Wees de kou te slim af!

Be ready to beat the cold! De ochtenden beginnen alweer fris te worden.. Zorg ervoor dat je klaar bent om ook met de koudere dagen op de motor te stappen en laat ons originele Yamaha handvatverwarming monteren! Deze handvatverwarming is af te stellen op de accucapaciteit van de motor en beveiligd tegen het leegtrekken van … Lees meer »

Yamaha MT-07 sport pack actie

Gratis sport pack bij MT-07 Ice Fluo!

Bij aankoop van een nieuwe Yamaha MT-07 in de kleur Ice Fluo een gratis Sport Pack (t.w.v. € 431,24) bestaande uit de volgende accessoires: Set tankpads voor aan de zijkanten van de tank: voorkomt krassen aan de zijkanten van de brandstoftank en biedt meer grip; Kentekenplaathouder: deze lichtgewicht kentekenplaathouder is tevens voorzien van het MT-logo; … Lees meer »

YZF-R1M nu te bestellen | MotorCentrumWest

YZF-R1 2020 is nu te bestellen!

Het online bestelsysteem is nu geopend! De YZF-R1M is dé ultieme Yamaha Supersport motorfiets, geïnspireerd op de MotoGP machine van Yamaha, de YZR-M1. Standaard uitgerust met een zeer geavanceerde CCU (Communication Control Unit) en Öhlins Electronic Racing Suspension (ERS). Yamaha accepteert reserveringen voor het 2020 model van de exclusieve YZF-R1M circuit- en racemotor via het … Lees meer »