Laatste nieuws

YZF-R1M nu te bestellen | MotorCentrumWest

YZF-R1 2020 is nu te bestellen!

Het online bestelsysteem is nu geopend! De YZF-R1M is dé ultieme Yamaha Supersport motorfiets, geïnspireerd op de MotoGP machine van Yamaha, de YZR-M1. Standaard uitgerust met een zeer geavanceerde CCU (Communication Control Unit) en Öhlins Electronic Racing Suspension (ERS). Yamaha accepteert reserveringen voor het 2020 model van de exclusieve YZF-R1M circuit- en racemotor via het … Lees meer »

Gratis Accessoires Yamaha Tracer 700 | MotorCentrumWest

Bij aanschaf Tracer 700 nu voor € 700,- aan accessoires cadeau!

Kleed de Tracer 700 nu extra voordelig aan met deze tijdelijke actie tot en met 30 september 2019. Nu tijdelijk voor maximaal € 700,- incl. BTW aan originele accessoires bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 700 model 2019. Actievoorwaarden: Geldt voor de nieuwe Tracer 700 model 2019; Geldig vanaf 18-07-2019 t/m 30-09-2019 of zolang de … Lees meer »

Inruilvoordeel FJR1300 MotorCentrumWest

€ 1.300,- extra inruilvoordeel bij aanschaf Yamaha FJR1300!

Ruilt u uw huidige motorfiets in voor een nieuwe Yamaha FJR1300? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw motorfiets € 1.300,- incl. BTW extra inruilvoordeel. Zo heeft u nog meer redenen om een nieuwe Yamaha FJR1300 te rijden! Deze geweldige motorfiets heeft de afgelopen decennia al duizenden motorrijders het niveau van supersport prestaties samen … Lees meer »

Yamaha MT-10 ABS - MotorCentrumWest

Gratis sportpakket t.w.v. € 1400,- bij aanschaf MT-10!

“The Next Level of Darkness’ is aangebroken bij MotorCentrumWest…  Nu bij aanschaf van een nieuwe Yamaha MT-10 ABS een gratis sportpakket t.w.v. € 1400,- !! Actie is geldig voor de Yamaha MT-10 in de kleuren Night Fluo, Ice Fluo, Tech Black & Yamaha Blue en de MT-10 SP. De actie loopt tot en met 31 … Lees meer »

Help wanted in onze werkplaats!

Vanwege enorme drukte in onze werkplaats zijn wij opzoek naar twee extra rechterhanden die ons team komen versterken. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als motorfietsmonteur en een passie voor sleutelen. Je werkt in een klein team en moet dus goed zelfstandig kunnen werken. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden, repareren, monteren van accessoires … Lees meer »

Bochtentraining Motorcursussen.nl Lelystad

30 juni Bochtentraining Lelystad

MotorCentrumWest organiseert in samenwerking met Motorcursussen.nl op zondag 30 juni een bochtentraining op het circuit in Lelystad. Deze dag is voor elk type motorrijder en voor elk niveau! Deze dag worden de bochten uitgebreid behandeld en geoefend. Of je nu graag zekerder en met meer vertrouwen op je motor wilt zitten of dat je graag … Lees meer »

Met hemelvaart zijn wij gesloten

Op donderdag 30 mei zijn wij een dagje gesloten i.v.m. hemelvaart. Op vrijdag en zaterdag staan wij uiteraard de normale openingstijden weer voor jullie klaar. Vrijdag zijn wij geopend van 08:30 – 17:30 en zaterdag van 09:00 – 17:00. Mocht je nog een mooie rit gaan rijden… Veel plezier!   Lees meer »

Yamaha NIKEN Tour MotorCentrumWest

Dé NIKEN tour komt naar Naaldwijk….

Op zaterdag 6 juli is het zo ver… Dé NIKEN tour komt naar Naaldwijk. Maar liefst 8 NIKEN’s zijn er deze dag bij MotorCentrumWest uit te proberen. Benieuwd naar wat deze machine daadwerkelijk kan? Vraag je je af waarom deze motor maar liefst twee voorwielen heeft? We leggen je dit allemaal uit met een kort … Lees meer »

motorsportclub westland

4 mei toertocht

Op zaterdag 4 mei organiseert MotorCentrumWest in samenwerking met MotorSportClub Westland weer een toertocht door Zuid-Holland. Zin in een gezellige dag en het rijden van een mooie route? Zorg dan dat je op tijd bij ons aanwezig bent! Mocht je de route willen hebben… Stuur dan even een email naar info@msc-westland.nl Tijdschema: 12:00h verzamelen bij … Lees meer »

proefrijden yamaha zuid holland

18 mei Yamaha demodag

Op zaterdag 18 mei houden we onze jaarlijkse demodag! Wil je graag je droom Yamaha uitproberen of ben je er nog niet helemaal over uit welke motor het beste bij je past? Kom dan proefrijden op onze demodag! * Demorijden op heel veel Yamaha modellen * Nog geen rijbewijs? Maak je eerste meters op de … Lees meer »

Wordt motorrijinstructeur

Wordt de motor jouw werkplek?

Je bent gek op motorrijden! Hoe tof zou het zijn als de motor jouw werkplek wordt? Denk jij met weemoed terug aan het moment dat je dat roze papiertje in je handen kreeg en je zelfstandig de weg op mocht met je tweewieler? Dat gun jij anderen toch ook? Kom werken als motorinstructeur bij DON … Lees meer »

Openbare weg training MotorCentrumWest

Openbare weg training

In samenwerking met Motorcursussen.nl bieden we op a.s. zaterdag 23 maart een openbare weg training aan om zo opgefrist aan het seizoen te beginnen. Voor wie: Na het halen van je rijbewijs ben je motor gaan rijden maar gaandeweg ben je erachter gekomen dat er meer te halen valt op het gebied van motorrijden. Kort … Lees meer »