Laatste nieuws

Sportpakket nu voor maar €199,- bij aanschaf Yamaha MT-09 | MotorCentrumWest

Sportpakket t.w.v. € 674,- voor maar € 199,- bij aanschaf MT-09

Bij aanschaf van een nieuwe MT-09 kun je nu bij ons een Sportpakket t.w.v. € 674,- incl. BTW bestellen voor een bedrag van maar € 199,- incl. BTW! Het Sportpakket bestaat uit de volgende accessoires: Tankpad voor op de tank: voorkomt krassen van de brandstoftank en biedt meer grip; Kentekenplaathouder: deze lichtgewicht houder is tevens … Lees meer »

Motortraining seizoen | MotorCentrumWest

Blijf scherp met deze motortrainingen

In samenwerking met Motorcursussen.nl bieden we op a.s. zaterdag 4 april een openbare weg training aan om zo opgefrist aan het seizoen te beginnen. Even op scherp gezet worden en alle puntjes op de i. De training wordt gegeven door een motordocent welke normaal politieagenten opleidt. Hij zal je vertellen en laten zien dat er … Lees meer »

FJR1300 Marechaussee | MotorCentrumWest

Yamaha FJR1300K, de motor van de Marechaussee

Al jarenlang verzorgen we het onderhoud aan de FJR1300 welke voor de werkzaamheden van de Marechaussee worden gebruikt. De FJR 1300 heeft alle aspecten om het werk goed te kunnen uitvoeren. Betrouwbaar, zeer hoog comfort, voldoende opbergmogelijkheden en genoeg wendbaarheid en vermogen om met deze motor fijn te kunnen werken. Dit alles is samengevat in een … Lees meer »

Kerst | MotorCentrumWest

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Met de feestdagen hebben we de volgende gewijzigde openingstijden: Dinsdag 24 december GESLOTEN Woensdag 25 december GESLOTEN Donderdag 26 december GESLOTEN Vrijdag 27 december OPEN Zaterdag 28 december OPEN Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december willen we jullie van harte uitnodigen om onder het genot van een drankje en een oliebol de nieuwe modellen te komen … Lees meer »

Oliebollen bij MotorCentrumWest

Bewonder de nieuwe modellen samen met een oliebol!

Langzaam druppelen de nieuwe modellen en kleuren bij ons binnen.. Als je ons volgt op Facebook en/of Instagram dan heb je misschien al wat teasers hier en daar voorbij zien komen. Na de kerst, op vrijdag 27 en zaterdag 28 december willen we jullie dan ook van harte uitnodigen om onder het genot van een … Lees meer »

Yamaha Tenere Experience | MotorCentrumWest

Nu bij aanschaf van de Ténéré 700, Ténéré 700 Experience cadeau!

Bij aankoop van een Yamaha Ténéré 700 krijg je van ons een speciale Ténéré 700 Experience cadeau t.w.v. € 150,-. Tijdens deze experience maak je onder professionele begeleiding kennis met jouw Ténéré zowel on- als off-road. Zo leer je deze motor optimaal gebruiken waarvoor deze is gemaakt. The Next Horizon is Yours! Bij aanschaf van … Lees meer »

MotorCentrumWest - Winterbeurt actie

Winterbeurt

De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat in beide gevallen belangrijk is, is dat je de motorfiets goed weg zet en/of winterklaar maakt. Daarom hebben we bij MotorCentrumWest de gehele winter een ‘Winterbeurt … Lees meer »

Yamaha Tenere 700 | MotorCentrumWest

Hij is binnen… De Ténéré 700!

We hebben hem! De Yamaha Ténéré 700 welke inzetbaar is voor proefritten. Geïnteresseerd in de Tenere / T7? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via verkoop@motorcentrumwest.nl of bel ons op 0174-440771 Na lang wachten is het eindelijk zo ver. De Yamaha Ténéré 700 brengt de legende van de … Lees meer »

Yamaha FJR1300 2020 | MotorCentrumWest

Yamaha 2020 modellen

Wie actief de nieuwsberichten van de EICMA heeft gevolgd weet ondertussen wat er veranderd of vernieuwd is aan de 2020 modellen van Yamaha. We zetten de grootste veranderingen nog even voor je op een rijtje: Tracer 700: De Yamaha Tracer 700 heeft niet alleen een grote verandering ondergaan qua uiterlijk maar ook technisch is hier … Lees meer »

Yamaha verzekering | MotorCentrumWest

YOU Yamaha Motor Insurance

Op zoek naar de beste motorverzekering voor uw Yamaha? YOU Yamaha Motor Insurance is dé specialist in het verzekeren van Yamaha motoren. Middels persoonlijk contact, adviseren wij u vrijblijvend wat voor u de beste verzekering is. Bel 0172-427291 en overtuig u zelf. U wilt liever de verzekering van uw Yamaha zelf online regelen? Klik dan … Lees meer »

Yamaha Acculader | MotorCentrumWest

Ga voorbereid de winter in met deze actie!

Ga voorbereid de winter in! Voor slechts € 69,95 ontvang je een Yamaha Battery charger YEC-9, monteren we het snoertje gratis* op je motor en ontvang je één van onderstaande Fuel cleaner of conditioner (afhankelijk of je ’s winters doorrijdt of de motor in de winterstalling plaatst) Deze actie loopt tot en met 1 december. … Lees meer »