Laatste nieuws

RIVM: recreatief motorrijden kan

Voor veel motorrijders is het een dilemma: is motorrijden nou wel of niet toegestaan na de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus. RIVM persvoorlichter Coen Berends is tegenover Nieuwsmotor.nl daar heel duidelijk over: recreatief motorrijden kan, mits maar wordt voldaan aan de gestelde algemene maatregelen met betrekking tot groepsvorming en afstand houden. Berends over … Lees meer »

Nieuwsbericht Corona virus

Het coronavirus heeft inmiddels een sterke invloed op ons dagelijks leven. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en houden het nieuws nauwlettend in de gaten. Onze winkel en werkplaats zijn gewoon volgens normale openingstijden geopend. Di-vr 08:30 – 17:30 en zaterdag van 09:00-17:00. Heb je liever 1 op 1 shopping? Geen probleem! Neem … Lees meer »

Yamaha Tracer 900 bestellen

Maak de Tracer 900 compleet met het tour pakket

Nu tijdelijk een TOUR pakket voor € 500,- bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 900. Het TOUR pakket bestaat uit een complete touring-zijkofferset, montageset, slot voor touringkoffers en handvatverwarming t.w.v. € 1.208,75. Actievoorwaarden: De actie is geldig van 16 maart tot en met 31 mei 2020; Registratie datum van de motorfiets dient uiterlijk 31 … Lees meer »

Yamaha Tracer 700 | MotorCentrumWest

Tracer 700 in de showroom!

We hebben hem staan! De Tracer 700 is momenteel te bewonderen in onze showroom. De Yamaha Tracer 700 ABS is een veelzijdige motorfiets die bijvoorbeeld geschikt is voor woon-/werkverkeer maar ook prima mee kan op motorvakantie. Deze motor combineert sportiviteit met wendbaarheid en is daarom een genot om te berijden. Deze motor is ook leverbaar … Lees meer »

Commander III cruiser | MotorCentrumWest

Michelin Commander III als beste uit de test!

Opzoek naar een goede band voor je cruiser? In het Duitse blad Motorrad kwam de volgende testwinnaar naar voren… De Michelin Commander III Cruiser. Uiteraard bij ons leverbaar en te monteren onder je cruiser. Interesse? Neem contact op voor een prijsopgaaf en houdt je bandenmaat bij de hand. De MICHELIN COMMANDER III Het opvallende profielpatroon en de gepatenteerde … Lees meer »

Yamaha NIKEN TOER MotorCentrumWest

16 mei – NIKEN Toer

Zet zaterdag 16 mei in de agenda.. Dé NIKEN toer komt naar Naaldwijk. Maar liefst 8 NIKEN’s zijn er deze dag bij MotorCentrumWest uit te proberen. Benieuwd naar wat deze machine daadwerkelijk kan? Vraag je je af waarom deze motor maar liefst twee voorwielen heeft? We leggen je dit allemaal uit met een kort theoretisch … Lees meer »

25 april – Demodag

Op zaterdag 25 april houden we onze jaarlijkse demodag! Wil je graag je droom Yamaha uitproberen of ben je er nog niet helemaal over uit welke motor het beste bij je past? Kom dan proefrijden op onze demodag! Demorijden: De demoritten worden gehouden van 10:00 – 16:00. Elk uur vertrekt er een groepje welke een … Lees meer »

Sportpakket nu voor maar €199,- bij aanschaf Yamaha MT-09 | MotorCentrumWest

Sportpakket t.w.v. € 674,- voor maar € 199,- bij aanschaf MT-09

Bij aanschaf van een nieuwe MT-09 kun je nu bij ons een Sportpakket t.w.v. € 674,- incl. BTW bestellen voor een bedrag van maar € 199,- incl. BTW! Het Sportpakket bestaat uit de volgende accessoires: Tankpad voor op de tank: voorkomt krassen van de brandstoftank en biedt meer grip; Kentekenplaathouder: deze lichtgewicht houder is tevens … Lees meer »

Motortraining seizoen | MotorCentrumWest

Blijf scherp met deze motortrainingen

In samenwerking met Motorcursussen.nl bieden we op a.s. zaterdag 4 april een openbare weg training aan om zo opgefrist aan het seizoen te beginnen. Even op scherp gezet worden en alle puntjes op de i. De training wordt gegeven door een motordocent welke normaal politieagenten opleidt. Hij zal je vertellen en laten zien dat er … Lees meer »

FJR1300 Marechaussee | MotorCentrumWest

Yamaha FJR1300K, de motor van de Marechaussee

Al jarenlang verzorgen we het onderhoud aan de FJR1300 welke voor de werkzaamheden van de Marechaussee worden gebruikt. De FJR 1300 heeft alle aspecten om het werk goed te kunnen uitvoeren. Betrouwbaar, zeer hoog comfort, voldoende opbergmogelijkheden en genoeg wendbaarheid en vermogen om met deze motor fijn te kunnen werken. Dit alles is samengevat in een … Lees meer »

Kerst | MotorCentrumWest

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Met de feestdagen hebben we de volgende gewijzigde openingstijden: Dinsdag 24 december GESLOTEN Woensdag 25 december GESLOTEN Donderdag 26 december GESLOTEN Vrijdag 27 december OPEN Zaterdag 28 december OPEN Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december willen we jullie van harte uitnodigen om onder het genot van een drankje en een oliebol de nieuwe modellen te komen … Lees meer »