Laatste nieuws

Yamaha Digital Ride Out

Rijd de mooiste routes met de Yamaha Digital Ride Out

De mooiste plekken in de Benelux ontdekken en kans maken op mooie prijzen? Yamaha komt ook dit jaar weer met de Digital Ride Out. Zo heb je de gehele zomer toegang tot de mooiste ritten. Naast een leuke rit maak je ook nog kans op mooie prijzen wanneer jij degene bent die de meeste vragen … Lees meer »

revit rugprotector | MotorCentrumWest

Gratis REV’IT! rugprotector t.w.v. € 41,99

Tot en met 22 mei krijg je bij aanschaf van een REV’IT! jas een gratis rugprotector cadeau t.w.v. € 41,99. Kom langs in de winkel of bekijk het aanbod in onze webshop! Dus word het tijd voor een nieuwe jas? Dan is dit het moment. We hebben diverse jassen in de winkel hangen. Van Gore-tex … Lees meer »

Motormeiden | MotorCentrumWest

Motormeiden aardbeien toerrit

Onderstaande rit wordt georganiseerd door Motormeiden! Ben je erbij? Waarbij? Aardbei! Het seizoen van de zomerkoninkjes (aardbeien) is in volle gang en dat gaan we proeven bij de boer! We hebben een prachtige route voor jou uitgestippeld waarbij we ook langs een echte aardbeien boer gaan voor een vers bakkie aardbeien. Dat wordt smullen toch? … Lees meer »

Gesloten ivm hemelvaart

Zaterdag 1 april gesloten

En nee.. Het is geen 1 april grap. Zaterdag 1 april zijn wij vanwege ons personeelsuitje gesloten! Het is tijd voor ons jaarlijkse motor uitje. Dinsdag 4 april staan we weer voor jullie klaar! Excuses voor het ongemak. Groeten, Team MCW   Lees meer »

15 april Yamaha Demo Tour

Kom op 15 april 2023 de nieuwe Yamaha modellen proberen tijdens onze demodag Op 15 april kan je bij MotorCentrumWest bestaande en nieuwe Yamaha modellen uitgebreid ervaren tijdens een proefrit van +/- 45 minuten onder begeleiding. Je wordt ontvangen en begeleid door een team professionals en zult de mogelijkheid krijgen om de veelzijdige kwaliteiten van … Lees meer »

MotorCentrumWest

Agenda 2023

We hebben voor dit jaar een paar leuke evenementen voor jullie op de planning staan. Zet ze alvast in de agenda of geef jezelf op via de website. 12 mei – Yamaha Track Days, Circuit Mettet 20 mei – Toerrit Motormeiden 26 mei – Yamaha Track Days, TT Circuit Assen 12 t/m 16 juni – … Lees meer »

bochtentraining motorcursussen | Motorcentrumwest

28 april bochtentraining Lelystad

In samenwerking met Motorcursussen.nl organiseren we op vrijdag 28 april een bochtentraining op het Midland circuit in Lelystad. Voor wie: Onze bochtentraining is voor iedereen die meer uit zichzelf enuit zijn of haar motor wil halen. Voor de motorrijders die graag vlotter en zelfverzekerder hun bochten op de openbare weg willen rijden of voor rijders … Lees meer »

Yamaha Track days | MotorCentrumWest

Yamaha Track Days

Yamaha organiseert op 12 en 26 mei de Yamaha Track Days op circuit Mettet en het TT circuit Assen. Naast het rijden op het circuit met je eigen Yamaha kan je ook proefrijden op de nieuwe 2023 modellen en is er een Ténéré tour welke zowel on als offroad gaat. Het circuitrijden is voor elk … Lees meer »

MotorCentrumWest | Yamaha kopen

VACATURE: Motorfiets monteur gezocht

Motorfiets monteur gezocht Heb jij twee rechterhanden en sleutel jij vol enthousiasme aan motorfietsen zodat al onze klanten bij jou terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en het monteren van accessoires? Heb je een passie voor motoren en het merk Yamaha? Ben je daarnaast een teamplayer die samen met jouw collega’s zorgt voor een professionele en … Lees meer »

Yamaha Grizzly 700 25th Anniversary kopen

Yamaha komt met de Grizzly 700 25th Anniversary

De Grizzly 700 bestaat 25 jaar en om dat te vieren komt Yamaha met een speciale uitvoering, de Grizzly 700 25th Anniversary. Met de Grizzly 700 25th Anniversary rijd je in de hoogste versnelling, met exclusieve jubileumgraphics in beperkte oplage en een uniek accessoirepakket dat klaar is voor het grote avontuur. Val op en rijd … Lees meer »

Revit verwarmde handschoen | MotorCentrumWest

Verwarmde REV’IT! handschoenen

Wapen je tegen de kou met de verwarmde Liberty H2O motorhandschoenen, gemaakt met maximale bescherming tegen de regen en de kou. Onze high-tech THERMOTRONIC technology system is ontworpen om je handen constant op een ideale temperatuur van 33 graden Celcius te houden, onafhankelijk van zaken als wind, water of de koude buitenlucht. Zo heb jij … Lees meer »

Fijne feestdagen | MotorCentrumWest

Aangepaste openingstijden feestdagen

Wij hebben met de feestdagen gewijzigde openingstijden voor de volgende twee dagen: 24 december geopend tot 16:00 31 december gesloten Verder zijn wij tussen kerst en oud en nieuw gewoon geopend volgens onze reguliere openingstijden. Kom dus gezellig langs! We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goed nieuwjaar! Lees meer »