Motor huren

Wil je graag een (Yamaha) motor huren om een specifiek model uit te proberen óf om gewoon lekker te toeren? Bij MotorCentrumWest kun je enkele van de nieuwste Yamaha motoren huren. We hebben de Tenere 700 World Raid , Tenere 700 , MT-09, Tracer 9 en R7 in de verhuur. Een motor huren kan om diverse redenen. Soms is de mogelijkheid tot stallen van een eigen motor niet mogelijk of rijd je te weinig op jaarbasis wat het aanschaffen van een eigen motor te kostbaar maakt. Het huren van een motor is ook een ideale manier om de motor die graag wilt aanschaffen langer te gebruiken dan alleen tijdens een proefrit. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing maakt in aanschaf. Soms ontdek je tijdens het huren van een motor ineens een model die niet als eerste op je lijstje stond maar misschien wel helemaal in je straatje past.

Huur een Yamaha motor bij MotorCentrumWest

Met onze verhuurvloot heb je wel de lusten maar niet de lasten van aanschaf, verzekering, wegenbelasting, stallen en het uitvoeren van onderhoud. Indien nodig hebben wij ook helmen, jassen, broeken, handschoenen en laarzen in de kledingverhuur. Zo is het opstappen, rijden en genieten.

Wil je een motor huren? Neem contact met ons op per email of telefoon, 0174-440771.

Meer informatie over onderstaande motoren kan je vinden op deze pagina.

Kosten motorverhuur

DagWeekenddagWeekendMidweekWeek
 € 85,00 € 95,00 € 225,00 € 360,00 €480,00
100100300400800Kilometers

Huurvoorwaarden

Onze huurvoorwaarden zijn als volgt:

  • Wij vragen een contante borg van € 1000,- (pinnen is niet mogelijk) Deze krijg je na het schadevrij inleveren van de gehuurde motor direct terug.
  • De borg is tevens het maximale eigen risico bij schade en/of diefstal.
  • Verkeersboetes zijn voor eigen rekening
  • De motor dient afgetankt terug te worden gebracht
  • 100 vrije kilometers per dag, daarboven € 0,25 per kilometer