Motor leasen

Vind je de aanschafprijs van een motor te hoog om deze in één keer te betalen? Dat kunnen wij goed begrijpen. Daarom bieden we bij MotorCentrumWest voor particuliere en zakelijke motorrijders de mogelijkheid om een motor te leasen. Hierdoor kun je een nieuwe of tweedehands motor kopen en in voor jou gunstige (maand)termijnen afbetalen. Zo rijd je jouw droommotor voor een vast bedrag per maand.

Voordeel van leasen

Het grootste voordeel van een motor leasen is natuurlijk dat je geen groot bedrag in één keer kwijt bent. De aanschafprijs van je nieuwe motor kun je namelijk maandelijks aflossen. Het te betalen maandbedrag wordt vastgesteld op basis van jouw eventuele eigen inleg, de gekozen looptijd en het restbedrag aan het eind van de financiering. Heb je zelf nog een motor staan die je graag aan ons wilt verkopen? Ook dat is mogelijk! Hierdoor kan jouw maandelijkse bedrag weer een stukje lager worden. Zo is de aanschaf van je nieuwe motor een stuk dichterbij dan je denkt. Wanneer er een aanvraag voor een financiering wordt gedaan weet je vaak al binnen dag wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie.

Motor leasen bij MotorCentrumWest

Heb je interesse in het leasen van een motor of wens je graag meer informatie over deze dienst? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Naaldwijk om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op. Heb je een motor op de website gezien? Bij elke motorfiets staat een te betalen maandbedrag welke je volledig naar eigen hand kan zetten met de bijbehorende tabel. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder en wie weet rijd je dit seizoen rond op de motor van je dromen!

Yamaha Tracer 9 GT+ leasen