Motor leasen

Wil je graag een motor leasen? Yamaha biedt zakelijke rijders de mogelijkheid om een Yamaha te leasen. Hiervoor is een flexibel programma opgezet, waarbij Yamaha motoren geleaset kunnen worden op basis van financial lease of operational lease. Hierdoor wordt het mogelijk om het bedrag in maandelijkse termijnen af te betalen. Interesse in een motor leasen? Wij zoeken graag samen met jou naar een passende oplossing om de motor te kunnen kopen.

Voordelen van motor leasen

Een (Yamaha) motor leasen wint aan populariteit, omdat dit een aantal voordelen heeft ten opzichte van de aanschaf van een motor. Zo hoeft er bij lease geen eenmalige grote investering gedaan te worden, geldt er geen fiscale bijtelling voor motoren en kunnen onverwachte kosten voorkomen worden door voor full-operational lease te kiezen.

Yamaha motor leasen bij MotorCentrumWest

Als je geïnteresseerd bent in het leasen van een motor, helpen wij je graag verder. Wanneer je ons jouw mobiliteitsbehoefte voorlegt, zullen wij je allereerst adviseren welk Yamaha product hier het meest geschikt voor is. Daarna kijken we samen met jou wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende leasevormen. Als jouw Yamaha dealer, vragen wij vervolgens een offerte aan bij Yamaha Lease. De offerte zullen we daarna met jou bespreken en wij zullen je ondersteunen bij het maken van de uiteindelijke beslissing.