Motor leasen

Vind je de aanschafprijs van een motor te hoog om deze in één keer te betalen? Dat kunnen wij goed begrijpen. Daarom bieden we bij MotorCentrumWest voor particuliere en zakelijke motorrijders de mogelijkheid om een motor te leasen. Hierdoor kun je een nieuwe of tweedehands motor kopen en in voor jou gunstige (maand)termijnen afbetalen.

Voordeel van leasen

Het grootste voordeel van een motor leasen is natuurlijk dat je geen groot bedrag in één keer kwijt bent. De aanschafprijs van je nieuwe motor kun je namelijk maandelijks aflossen. Het te betalen maandbedrag wordt vastgesteld op basis van jouw eventuele eigen inleg en de gekozen looptijd. Heb je zelf nog een motor staan die je graag aan ons wilt verkopen? Ook dat is mogelijk! Hierdoor kan jouw maandelijkse bedrag weer een stukje lager worden.

Motor leasen bij MotorCentrumWest

Heb je interesse in het leasen van een motor of wens je graag meer informatie over deze dienst? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Naaldwijk om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!