Motorbroek kopen

Voor de meeste motorjassen is er een bijpassende motorbroek te vinden. Wil je een motorbroek kopen, dan is het belangrijk om te weten wanneer je de broek het meest zal dragen. Wanneer je alleen in de zomer rijdt, zal je andere eisen stellen dan een rijder die door weer en wind op de motor zit. In onze webshop vind je motorbroeken in verschillende soorten en maten, zowel voor heren als voor dames! Bekijk onze gehele collectie motorbroeken hier.

Textiel motorbroek

Rijd je het gehele jaar door, dan is een motorbroek met het Gore-tex of Hydratex membraam een goede oplossing. Deze ademende stof is waterdicht en zal je droog op je bestemming brengen. Daarnaast heb je nog de motorbroeken met de uitritsbare regen en/of wintervoering welke het gehele jaar te gebruiken is. Voor de echt zonnige dagen hebben we doorwaaibroeken. Deze zijn volledig geperforeerd waardoor je optimaal gekoeld wordt door de luchtstroom.

Leren motorbroek kopen

Naast textiele motorbroeken bestaat er ook een divers aanbod aan leren motorbroeken voor zowel dames als heren. Houd er bij het kopen van een leren motorbroek rekening mee dat deze goed om het lichaam aansluit, en dus niet te wijd is. Leer loopt naarmate je het langer draagt namelijk nog uit en gaat zich vormen naar je lichaam. Een leren motorbroek is nagenoeg slijtvast en daarom ook heel veilig voor op de motor. In verband met de veiligheid is lederen motorkleding dan ook verplicht wanneer je gaat rijden op het circuit. Een leren motorbroek dien je goed te verzorgen. Wanneer je je motorbroek (en je eventuele andere lederen motorkleding) regelmatig invet blijft het soepel en voorkom je droogtescheurtjes.

Motorbroek jeans

Naast de reguliere motorbroeken, vind je in onze webshop ook een uitgebreide collectie aan motorjeans. Motorjeans zijn er in verschillende pasvormen, maten en kleuren en zowel voor heren als dames te verkrijgen. De motorjeans zijn gemaakt van Cordura denim, waardoor ze geschikt zijn voor op de motor. De protectie in deze broeken wordt van steeds beter en soepeler materiaal gemaakt, waardoor de jeans motorbroek nauwelijks van een normale jeans is te onderscheiden. Zo zijn de jeans veilig voor op de motor, maar zijn ze ook comfortabel genoeg voor een wandeling door de stad! Combineer de jeans met stoere motorsneakers en een casual beschermende motorjas om de look compleet te maken.