Motorkleding

Goede motorkleding zorgt ervoor dat je veilig én comfortabel op de motor zit. Het aanbod op het gebied van motorkleding is echter enorm. Daarom adviseren wij je graag met betrekking tot de motorkleding die bij jouw eisen en rijgedrag past. Het maakt daarbij niet uit of het om een compleet motorpak, laarzen, handschoenen of bijvoorbeeld een helm gaat, want wij hebben het allemaal in huis. Van klassieke leren motorjas tot high-tech kevlar motorjeans, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een greep uit onze motorkleding merken:

Büse motorkleding | MotorCentrumWestArai motorhelmen | MotorCentrumWestREV'IT motorkleding | MotorCentrumWestNolan motorkleding | MotorCentrumWest

Motorkleding bij MotorCentrumWest

In het Nederlandse klimaat is goede motorkleding noodzakelijk. Daarnaast wil je ook in het drukke verkeer goed beschermd en zichtbaar zijn. Daarom vind je bij MotorCentrumWest motorkleding waarmee je 365 dagen per jaar, 24/7 motor kunt rijden. Enkele merken die wij voeren zijn Büse, Yamaha, Arai, Rev’It! Nolan en X-lite. In onze showroom hebben we altijd een ruim assortiment hangen. Wanneer we een maat niet meer hebben of wanneer je iets bijzonders op het oog hebt, bestellen wij het vrijblijvend voor je.