British Superbike Assen

MotorCentrumWest - british superbike

Voor a.s. zaterdag 29 september hebben wij nog 3 toegangskaarten om weg te geven voor de Britsh Superbike in Assen. (wedstrijddag is op zondag)

De British Superbikes wordt vaak aangeduid als de zwaarste nationale titelstrijd. Dat het Circuit van Drenthe door de Britten is uitverkoren, om als enig circuit buiten de eigen landsgrenzen deze BSB-race te mogen organiseren, zegt veel over het vertrouwen in en de kwaliteit van de Dutch TT-organisatie. De race in Assen is de tweede van de laatste drie wedstrijden, die Showdown worden genoemd en waarbij bepaald wordt wie uiteindelijk kampioen wordt. Het is de zevende keer dat de BSB in Assen wordt gehouden en dat betekent weer smullen voor de liefhebbers van de pure motorsport. Naast de races zijn er voor de bezoekers volop mogelijkheden voor meet-en-greets, handtekeningensessies en fotomomenten met de coureurs.

Wil je op zaterdag al dit motorgeweld aanschouwen? Stuur een email naar info@motorcentrumwest.nl en wie weet zit jij dit weekend in Assen.

MotorCentrumWest - british superbike