De beste zorg voor jouw Yamaha

Op welke Yamaha je ook rijdt, je kunt vertrouwen op elk onderdeel, service of smeermiddel dat voorzien is van het Yamaha Genuine-logo.

Door te kiezen voor originele Yamaha-onderdelen, -accessoires en -services kan je er zeker van zijn dat jouw motorfiets volgens de hoogst mogelijke normen wordt onderhouden, zodat je elke keer dat je rijdt met een gerust hart op pad kunt.

Of je nu nieuw bent in de Yamaha-familie of in de loop der jaren vele verschillende modellen hebt gehad, je kunt altijd verwachten dat je als een oude vriend wordt verwelkomd wanneer je jouw erkende Yamaha-dealer bezoekt. Praat met een van onze mensen die werkzaam zijn in de verkoop, onderdelen of service en je zult snel beseffen dat deze jongens een echte passie hebben voor wat ze doen – en wanneer je jouw motorfiets binnenbrengt voor een originele Yamaha-service, zal deze door ons deskundige personeel worden behandeld alsof het hun eigen motorfiets is.

Waarom het waardevol is om origineel te blijven

Niemand begrijpt een Yamaha beter dan het team van mensen die hem hebben ontworpen en vervaardigd – en elk model is het resultaat van vele jaren intensief onderzoek en ontwikkeling.

Dus wanneer het tijd is voor een routine-onderhoudsbeurt of om nieuwe onderdelen aan te schaffen, is het echt zinvol om origineel te blijven en te profiteren van de expertise van vertrouwde professionals. Want of het nu gaat om een origineel Yamaha-onderdeel, originele Yamaha-service of Yamalube-smeermiddel, origineel blijven garandeert dat jouw Yamaha veilig, efficiënt en betrouwbaar blijft rijden.

Origineel blijven betekent ook dat je de doorverkoopwaarde van jouw motorfiets behoudt. En meer dan dat, je kunt ontspannen en genieten van elke rit in de wetenschap dat jouw Yamaha 100% authentiek is!

Yamaha Originele Onderdelen

Jouw Yamaha is opgebouwd uit honderden onderdelen van topkwaliteit die in perfecte harmonie samenwerken. Elk onderdeel speelt een cruciale rol bij het beter maken van jouw Yamaha.

Van de kleinste bout tot grotere onderdelen zoals wielen en uitlaten, elk origineel onderdeel is ontworpen en vervaardigd volgens de extreem hoge kwaliteitsnormen van Yamaha. Door originele onderdelen te monteren, kan je er zeker van zijn dat jouw Yamaha veilig, betrouwbaar en efficiënt blijft presteren – wat je volledige gemoedsrust geeft.

Yamalube: Een vloeibaar motoronderdeel

Niemand anders begrijpt een Yamaha-motor zo goed als de mensen die hem hebben ontworpen – en Yamalube is het eigen gamma hoogwaardige smeermiddelen van het bedrijf dat door fabriekstechnici is ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van Yamaha-producten te voldoen.

Yamaha-ingenieurs beschouwen het smeermiddel als een vloeibaar motoronderdeel dat een van de belangrijkste onderdelen van jouw motorfiets is – en door de juiste Yamalube-olie te gebruiken kan je de prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid van jouw Yamaha verbeteren.

Garantie en Service geschiedenis

Door te kiezen voor originele Yamaha-service profiteer je van de geruststelling van de volledige Yamaha-fabrieksgarantie, die je zorgeloos rijden en gemoedsrust biedt in het onwaarschijnlijke geval dat jouw Yamaha onverwacht gerepareerd moet worden.

Bovendien verhoogt het bewijs van service en onderhoud bij een erkende Yamaha-dealer ook de doorverkoopwaarde van de motorfiets in de toekomst.

Tien goede redenen om te vertrouwen op een officiële Yamaha-dealer

  • Yamaha-dealers hebben een grondige kennis van jouw Yamaha
  • Alleen originele Yamaha-onderdelen, accessoires en Yamalube-smeermiddelen worden gebruikt
  • Onze werkplaatsen zijn volledig uitgerust met alleen het beste gereedschap
  • Een officiële Yamaha-dealer heeft toegang tot officiële documentatie
  • Onze monteurs worden opgeleid in onze officiële Yamaha-trainingscentra
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste technische informatie en updates
  • Reparatie- en onderhoudsprijzen met transparante kosten
  • Jouw Yamaha zal in de toekomst een betere doorverkoopwaarde hebben
  • Yamaha-professionals houden van wat ze doen en behandelen Yamaha-voertuigen met de grootste zorg
  • Jouw Yamaha levert optimale prestaties en betrouwbaarheid in elke situatie

Bron: Yamaha website