De Tracer 7 en 7 GT krijgen een upgrade voor 2023

De Yamaha Tracer 7 en 7 GT hebben een aantal mooie upgrades gekregen voor 2023. Lees hieronder meer over deze sport toer motorfietsen van Yamaha.

TFT Display

Zowel de TRACER 7 als de TRACER 7 GT zijn voor 2023 voorzien van een nieuw TFT-scherm met smartphone-connectiviteit. Het nieuwe 5-inch kleurenscherm is in twee verschillende schermthema’s in te delen. Het ‘Touring’-scherm geeft informatie weer in een functionele en conventionele analoge stijl, terwijl het ‘Street’-scherm een meer stijlvolle en eigentijdse uitstraling heeft. Onderweg ontvang je de laatste berichten en mis je niks terwijl de MyRide app alle gegevens van de rit nauwkeurig bijhoudt welke na afloop zijn terug te bekijken.

Verbeterde remprestaties

De TRACER 7 en TRACER 7 GT zijn uitgerust met een herziene voorvork en grotere dubbeleschijfremmen voor van 298 mm. Dit systeem biedt een uitstekende remkracht en een perfect remgevoel in elke situatie, of je nu in de stad van en naar je werk rijdt, of rond cruiset in de Alpen. De vernieuwde voorvork is speciaal ingesteld voor een meer gebalanceerde en strakke rit, en met het nieuw geïntegreerde afstelsysteem kun je de veerspanning snel en makkelijk afstellen.

Tracer 7 GT

De Tracer 7 GT is nu nog uitgebreider dan ooit. Deze sport toer motor wordt geleverd met harde zijkoffers van 20 liter, touring windscherm welke 92mm hoger en 70mm breder is, comfortzadel, tankpads aan de zijkant en een bagagedrager. Zo ben je klaar voor elke trip!

Lees hier alles over de Tracer 7
Lees hier alles over de Tracer 7 GT

Yamaha Tracer 7 GT | MotorCentrumWest