De Yamaha Tracer 9 GT+ is beschikbaar voor demoritten!

Yamaha Tracer 9 GT+ | MotorCentrumWest

We hebben de Yamaha Tracer 9 GT+ in onze showroom staan welke beschikbaar is voor demoritten! Ben je benieuwd naar deze mooie machine welke bomvol met de allernieuwste techniek zit? Neem contact met ons op voor een proefrit.

De nieuwe TRACER 9 GT+ is uitgerust met het meest uitgebreide elektronische pakket voor Yamaha motoren ooit gemaakt. Hiermee wordt je rijervaring naar een nog hoger niveau getild en biedt deze motor je nog meer veiligheid tijdens de rit. Het ACC-systeem (Adaptive Cruise Control) en het radargestuurde Unified Brake System maken elke rit soepeler en meer ontspannen, en dankzij de geïntegreerde rijmodi wordt het veel makkelijker om de juiste afstelling te kiezen.

De TRACER 9 GT+ is de eerste Yamaha die is uitgerust met Adaptive Cruise Control (ACC), dit nieuwe systeem biedt alle voordelen van cruise control samen met de mogelijkheid om automatisch een vaste afstand tot de voorligger aan te houden. Dit systeem is zo goed afgeregeld dat deze ook in de bochten de snelheid aanpast na aanleiding van de kantelhoek van de motorfiets.

Lees alles over de Yamaha Tracer 9 GT+ op onze website

Yamaha Tracer 9 GT+ | MotorCentrumWest