Win VIP kaarten voor de World SuperBike in Assen

Win 2 VIP kaarten voor de World SuperBike in Assen.

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 zal op het TT Circuit Assen de World Superbike gehouden worden. Naast de MotoGP (TT van Assen) en de British SuperBikes is de World Superbike een mondiale racecompetitie die z’n weerga niet kent.
Dit jaar is Yamaha in de World Superbike klasse sterkt vertegenwoordigd met het PATA YAMAHA Official WorldSBK Team, met de rijders Michael van der Mark en Alex Lowes. Verder is Yamaha sinds jaren weer ijzersterk aanwezig met een officieel Yamaha World Supersport team op de nieuwe Yamaha YZF-R6. Ook nieuw voor 2017 is de World Supersport 300 klasse, een klasse met een groot deelnemersveld waarin Robert Schotman op zijn Yamaha YZF-R3 in Aragon heeft laten zien dat een podiumplaats tot de mogelijkheden behoort.
Voor meer informatie over de World Superbike op TT Circuit Assen klik hier.

Voor het bijwonen van de 2017 World Superbike op TT Circuit Assen hebben wij een tweetal VIP toegangspassen en een VIP parkeerkaart voor zaterdag of zondag beschikbaar.
Met deze VIP toegangspas ben je van harte welkom in de Yamaha VIP room. De Yamaha VIP room is direct gelegen aan de Geert Timmer Bocht en vanuit hier kun je met wat te eten en te drinken in de hand de race perfect volgen. Daarnaast zijn er gedurende de dag diverse rondleidingen door de paddocks zodat je een kijkje achter de schermen kunt nemen.

Wil je kans maken om deze fantastische dag winnen, maak dan gauw een afspraak* voor een onderhoudsbeurt aan je motor en laat weten of je zaterdag of zondag zou willen.
(*afspraakperiode 13-24 april 2017, uitvoerdatum niet later dan 31 mei 2017. Vraag naar de voorwaarden. Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud).