Motorzaak Vlaardingen

Op zoek naar een betrouwbare en vakkundige motorzaak in regio Vlaardingen? Dan kan MotorCentrumWest je daarbij helpen! MotorCentrumWest is gevestigd in Naaldwijk en zit op slechts 20 minuten van Vlaardingen vandaan. In onze winkel kan je terecht met al je motorwensen, zoals een nieuwe motor of motoroccasion, motorkleding, motoronderdelen én motoraccessoires.

MotorCentrumWest is exclusief dealer van het Japanse merk Yamaha. Dus ben je op zoek naar een nieuw Yamaha model en wil je hierop testrijden? Dan kan dat bij ons! En naast motorfietsen van Yamaha vind je bij ons ook quads, stadsscooters en motorscooters. Wanneer je een ander merk of model wenst is dat geen probleem, wij kunnen verschillende soorten motoren bestellen en afleveren. Naast nieuwe motoren hebben wij uiteraard diverse motoroccasions in onze showroom. Al onze motoroccasions worden bovendien geleverd met een afleverbeurt volgens de fabrieksspecificaties en met BOVAG-garantie.

Motoronderhoud regio Vlaardingen

Naast onze showroom beschikt MotorCentrumWest over een werkplaats waar je terecht kan voor onderhoud of reparatie aan je motor. Onze monteurs zijn gediplomeerd en op de hoogte van alle laatste technieken, je motor is bij ons dus in goede handen. In onze werkplaats verrichten onze monteurs verschillende werkzaamheden, zoals:

Kleppen stellen
Kleine beurt motor
Grote beurt motor

Wij hebben regelmatig seizoensgebonden acties waarbij je je motor kan laten onderhouden voor een scherpe aanbieding. Meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief of houd onze website en social media in de gaten om deze acties niet te missen!

Motorkleding regio Vlaardingen

In onze showroom is een kledingshop te vinden waar een ruim aanbod aan onder andere motorpakken, helmen, handschoenen en onderhoudsproducten voor je motor te vinden zijn. Ook is het mogelijk de producten online te bestellen in onze webshop. Is jouw product niet meer op voorraad? Laat het ons weten, dan kunnen wij het altijd vrijblijvend voor je bestellen.

Betrouwbare motorzaak in regio Vlaardingen

Wij kunnen als motorliefhebbers je uitermate goed helpen in het vinden van de motor die bij jou past. Kom gerust eens langs in onze showroom in Naaldwijk of neem contact op via het contactformulier op onze website.