Motorzaak Zoetermeer

Op zoek naar een betrouwbare motorzaak in de buurt van Zoetermeer? Kom dan langs bij MotorCentrumWest in Naaldwijk. Op nog geen 30 minuten rijden van Zoetermeer ben je hier welkom voor de aanschaf van een nieuwe motor of occasion en voor vakkundig onderhoud aan jouw motorfiets. Als full-service motorzaak hebben we bovendien ook een riante kledingshop en verkopen we diverse onderdelen en accessoires.

MotorCentrumWest is een Exclusive Yamaha Dealer, wat betekent dat je alle nieuwe motoren van Yamaha bij ons in de showroom aantreft. Daarnaast kunnen wij iedere motor, ongeacht het merk of type, voor je bestellen en afleveren. Naast motoren, hebben wij ons gespecialiseerd in quads, motorscooters en stadsscooters (50cc).

Motor onderhoud regio Zoetermeer

In onze werkplaats werken een aantal gediplomeerde monteurs met veel kennis van zaken en met vele jaren ervaring. Zij zijn echte motorenthousiastelingen, die niet alleen allerhande onderhoudswerkzaamheden aan je motor uit kunnen voeren, maar je ook van gedegen advies kunnen voorzien. Woon je in regio Zoetermeer en is jouw motor toe aan onderhoud? Als motorzaak in regio Zoetermeer voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Kleppen stellen
Kleine beurt motor
Grote beurt motor

Regelmatig hebben we acties, waarbij jij je motor extra voordelig door ons na kunt laten lopen. Om op de hoogte te blijven van komende- en lopende acties kan je je abonneren op onze e-mailnieuwsbrief.

Motorkleding regio Zoetermeer

Ook jouw motoroutfit scoor je gemakkelijk bij MotorCentrumWest. In onze kledingshop vind je namelijk een ruime selectie motorpakken, laarzen en helmen. Wat we niet op voorraad hebben kunnen we bovendien vrijblijvend voor je bestellen. Aan het eind van het seizoen hebben we meestal opruiming, waarbij je motorkleding kunt scoren tegen een zacht prijsje. Hou onze website hiervoor in de gaten.

Motorkleding
Motorlaarzen
Motorhelm
Kledingaccessoires

MotorCentrumWest staat voor je klaar

Woon je in regio Zoetermeer en ben je op zoek naar een betrouwbare motorzaak? Het team van MotorCentrumWest staat van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar om jou en jouw motor van dienst te zijn. Loop gerust binnen in onze showroom of stel ons een vraag via onze website. We helpen je graag verder.