Yamaha UMX AC

N.N.B.
N.N.B.

Merk:Yamaha
Type:UMX AC
Modeljaar: 2024 (nieuw)
Gewicht: 640 Kg
Zithoogte:nvt
Kleur: Carbon, Leaf Green, Glacier of Bluestone
Vermogen:5 KW
Financiering: N.N.B.

Omschrijving

Plug & Play? Nee, bij de Yamaha UMX AC is het Plug & Work! Met zijn grote laadbak aan de achterkant en royale afsluitbare opbergbox aan de voorkant, kan dit geruisloze, volledig elektrische werkpaard allerlei taken aan, zowel binnen als buiten. De UMX AC is uiteraard emissievrij en bovendien zeer eenvoudig te besturen en te bedienen.

Het hart wordt gevormd door een pittige motor van 5,0 kW die niet alleen stiller en beter voor het milieu is, maar ook een goed bereik heeft en eenvoudig is aan te sluiten en op te laden. De motor levert soepel, flexibel vermogen waarmee je overal uit te voeten kunt: in een park of resort, op de golfbaan, boerderij of luchthaven, of in de fabriek … altijd startklaar.

De twee ergonomisch ontworpen afzonderlijke stoelen en variabele ophanging zorgen voor een hoge mate van rijcomfort, waardoor dit stille, soepele en comfortabele lichte utility voertuig een waar genot is om mee te werken – en het staat altijd klaar om hard voor je te werken, vrijwel geluidloos, dag in, dag uit, dag en nacht.

Kenmerken van de Yamaha UMX AC:

  • Pittige motor 5kw
  • Aluminium laadbak
  • Gemakkelijk te besturen
  • Robuuste beschermplaat en stabiele ophanging
  • Opbergbox van 29 liter aan de voorzijde
  • Twee afzonderlijke stoelen met midden console

Onze nieuwste acties!