Yamaha motor

Ben je op zoek naar een Yamaha motor? MotorCentrumWest in Naaldwijk is een Yamaha Exclusief dealer, dus bij ons ben je aan het goede adres! Van naked bike tot toermachine, je vindt het allemaal bij ons. Yamaha heeft voor elk segment en elk doeleinde een geschikte motor. Woon-werkverkeer, lange toerritten, adventure reizen, offroad ritten, voor iedereen is er een geschikte motor!

Waarom een Yamaha motor?

Yamaha staat wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten. Tevens is een motor van Yamaha goed betaalbaar en wordt de motor in de fabriek met zorg afgewerkt. Daarnaast profiteer je bij Yamaha standaard van een 24 maanden durende fabrieksgarantie.

Een motor van Yamaha is onderhoudstechnisch ook een goede keuze. Een onderhoudsbeurt kun je bij MotorCentrumWest gerust afnemen. Als Yamaha gecertificeerde partij hebben onze monteurs diepgaande kennis over de mechaniek van de diverse Yamaha modellen. Hierin adviseren wij om elke 10.000 kilometer of jaarlijks een onderhoudsbeurt in overweging te nemen.

Hieronder vind je de verschillende Yamaha modellen, klik op de afbeelding en krijg de specifieke informatie van het desbetreffende model!

Yamaha accessoires voor je motor

Een motor van Yamaha is regelrecht opstappen en genieten! Voor elke motorrijder bestaat er een geschikt model, ongeacht ervaring of doeleinde. Wil je jouw droommotor daarnaast nog aankleden met mooie Yamaha accessoires? Dan monteren wij deze graag voor je! Zodoende kun je zeggen dat je een unieke motor hebt!

Yamaha motor kopen bij MotorCentrumWest

Voordat je een nieuwe motor koopt wil je waarschijnlijk eerst een proefrit maken. Dat is uiteraard mogelijk bij MotorCentrumWest. Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op 0174-440771. Zou je de motor graag een hele dag of langer willen uitproberen? Dan kun je ook gebruik maken van onze verhuurservice. Zo heb je meer tijd om te kijken welk Yamaha model het beste bij je past!