Yamaha Zoetermeer

Ben jij in de regio Zoetermeer op zoek naar een betrouwbaar adres voor de aankoop van- of het onderhoud aan je Yamaha motor, motorscooter, quad of stadsscooter? Kom dan eens langs bij MotorCentrumWest in Naaldwijk. Als Yamaha exclusive dealer kunnen wij namelijk iedere nieuwe Yamaha leveren. Daarnaast hebben wij ook een flink aanbod occasions van diverse merken beschikbaar. Onze technici staan dagelijks voor je klaar om jouw motor in topconditie te houden en in onze kledingshop kun je terecht voor een helm, handschoenen of andere motorkleding.

Omdat wij bovenal vooral liefhebbers zijn, kun je van ons persoonlijke service verwachten en wordt bijvoorbeeld iedere motor afgeleverd zoals wij onze eigen motor afgeleverd zouden willen krijgen.

Yamaha kopen regio Zoetermeer

Als motorzaak richten wij ons exclusief op het merk Yamaha. Dit betekent onder andere dat je bij ons diverse demomodellen vindt van Yamaha motoren, motorscooters, quads en stadsscooters. Wanneer er een nieuw model wordt geïntroduceerd vind je dit model bovendien het eerst terug bij ons in de showroom en ook voor speciale modellen zoals de Yamaha YZF-R1M  kan je je bij ons inschrijven.

Vanuit heel de regio Zoetermeer en tot ver daarbuiten weten klanten ons inmiddels te vinden. Kijk eens bij onze afleveringen om een goed beeld te krijgen van al het moois wat wij regelmatig mogen leveren en onderhouden. Dat onze klanten onze aanpak waarderen blijkt wel uit het feit dat onze service gemiddeld met een 8.8 uit 10 wordt beoordeeld.

Yamaha onderhoud Zoetermeer

MotorCentrumWest heeft een eigen werkplaats waar verschillende gespecialiseerde technici onderhoud en reparaties uitvoeren aan motoren, motorscooters, quads en stadsscooters. Wij zijn met recht hét adres voor deskundig Yamaha onderhoud. Grote beurt, kleine beurt of kleppen stellen, bij ons is het allemaal geen enkel probleem. Eventueel met ophaalservice en leenmotor.

MotorCentrumWest: jouw Yamaha-specialist?

Wij nodigen je van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in Naaldwijk. Laat je overtuigen door ons enthousiasme voor motoren en bekijk al het moois wat Yamaha te bieden heeft. We nemen ook graag de tijd om samen uit te zoeken welk vervoersmiddel het best bij je wensen en eisen past en indien gewenst denken we ook mee over een eventuele financiering.