HJC motorhelmen

De motorhelmen van HJC draait al geruime tijd mee in de motorwereld. Naast op straat zijn ook grote namen in de wedstrijdsport ambassadeur van dit merk. HJC motorhelmen levert systeemhelmen, intergraalhelmen en jethelmen. Allen staan zij bekend om hun comfortabele en uitstekende pasvorm. Naast uiteraard de veiligheid is HJC ook bekend van zijn unieke designs op de motorhelm. Zo brengen zij altijd aparte exemplaren uit welke zijn terug te linken naar een bepaalde film van b.v. Disney, Star Wars en Captain America. Welke ook bekend zijn is de collectie van Batman en The Flash.

HJC gebruikt diverse materialen voor zijn helmen zoals polycarbonaat, fibercomposiet of carbon. Dit verschilt o.a. in prijs en gewicht.
De HJC i70 en i90 zijn erg populaire modellen welke je dan ook kan terugvinden op onze webshop en kledingshop. De HJC motorhelmen (op jethelmen na) welke wij verkopen in de winkel zijn voorzien van ventilatiemogelijkheid, pinlock en zonnevizier. Een zeer complete helm voor een nette prijs. Daarnaast zijn ze voorbereid voor een communicatieset. De wangkussens, vizier, pinlock en zonnevizier zijn uiteraard ook los verkrijgbaar.

HJC biedt een garantie van 3 jaar op zijn motorhelmen. Zo weet je dat je voorlopig zorgeloos kunt genieten van je motorhelm. Het merk HJC bestaat al sinds 1971 en heeft als specialisatie dat het helmen maakt voor circuit en straatgebruik. HJC heeft 4 fabrieken welke zijn gevestigd in Zuid Korea en Vietnam waar ze jaarlijks meer dan een miljoen helmen produceren welke van de nieuwste technologieën zijn voorzien.