Scorpion motorhelmen

De motorhelmen van Scorpion zijn al jaren zeer populair onder alle motorrijders. Scorpion staat bekend om zijn uitstekende prijs / kwaliteitverhouding. Veel helm voor een goed betaalbare prijs in elk segment.

Wat Scorpion uniek maakt is dat zij alles doen onder één dak. Met ongeveer 86000 vierkante meter aan oppervlakte en 600 vakmensen doen zij alles in eigen beheer. Van het design tot het hele ontwikkelingsproces en het uiteindelijke verzenden van de helmen. Hierdoor kunnen zij goed de kwaliteit bewaken en zorgen voor het beste product. Voor iedere rijder vindt je wat wils. Van jethelm voor een custombike tot super strakke carbon integraal helm voor op het circuit.

Scorpion motorhelmen staan bekend om hun bescherming, alle helmen hebben dan ook een ECE 22-06 goedkeuring en SNELL goedkeuring voor de Amerikaanse wegen. Ook is Scorpion een innovatief bedrijf wat je o.a. merkt als je een helm op je hoofd hebt. Van het materiaal van de binnenvoering tot b.v. het pompsysteem wat op sommige van hun helmen is toegepast om de optimale pasvorm te creëren. Dit alles gaat samen met een mooi design, want naast een fijne pasvorm speelt het uiterlijk ook een belangrijke rol.