Nolan motorhelmen

De Nolan motorhelm gaat al heel wat jaren mee onder motorrijders en in de motorsport. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn kwalitatief goede motorhelmen in elk segment. Van jethelm tot degelijke systeemhelm of integraalhelm voor circuitgebruik. Zodra je een Nolan motorhelm op je hoofd zet voel je de kwaliteit en degelijkheid.

Al sinds 1972 fabriceert Nolan de motorhelm in eigen fabriek in Italië. Naast Nolan behoort ook Grex en X-Lite onder de Nolan groep. In 1998 kwam Nolan met de eerste systeemhelm. Je kan dus zeggen dat zij kwam innovatie niet bepaald hebben stilgezeten. Momenteel houden zij zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nog meer veiligheid en comfort tijdens het dragen van de motorhelm.

Nolan heeft ook het bluetooth communicatiesysteem N-com ontwikkelt welke door alle voorbereiding in de helm makkelijk te installeren is. Door de voorbereiding van uitsparingen voor oortjes e.d. is een eventueel ander systeem uiteraard ook mogelijk. De meeste Nolan motorhelmen zijn voorzien van voldoende ventilatie, pinlock en trapsgewijs zonnevizier zodat deze altijd op de juiste hoogte is af te stellen. De helm N100-5 staat o.a. bekend om zijn zeer brede vizier om zo het maximale zicht te halen. Deze is o.a. verkrijgbaar in onze webshop en winkel.