Motorhandschoenen kopen

Een goed paar motorhandschoenen kopen is een must als je een motorrijder bent. Je dient hiermee een goede grip te hebben op de handvatten, maar ook het goed kunnen bedienen van de knopjes en het navigatiesysteem is zeer belangrijk. Daarnaast moeten motorhandschoenen natuurlijk beschermen tegen de kou. Koude handen zijn niet alleen vervelend en pijnlijk, maar kunnen ook je veiligheid in het geding brengen doordat je minder makkelijk alles kunt bedienen. In onze webshop vind je een ruime collectie aan dames- en heren motorhandschoenen voor zowel de winter als de zomer en alles daar tussenin!

Motorhandschoenen winter

Wanneer je ’s winters door rijdt is het belangrijk om goede, warme en waterdichte motorhandschoenen te dragen. Wanneer je eenmaal koude handen hebt, trekt de kou namelijk door in de rest van je lichaam waardoor de bediening van de handvatten en knopjes een stuk moeilijker wordt. Iets wat de veiligheid uiteraard niet ten goede komt. In onze webshop kun je motorhandschoenen kopen voor de winter met o.a. het Gore-Tex membraam. Ook hebben we speciale motorhandschoenen voor bijvoorbeeld handvatverwarming of handschoenen waarmee je ook je telefoon kunt bedienen.

Motorhandschoenen zomer

Als het gaat om motorhandschoenen voor de zomer hebben we diverse modellen in onze webshop. Zo hebben we modellen waar ventilatie in verwerkt zit voor de warme dagen, zonder dat dit te koste gaat van de veiligheid. Ook kun je bij ons motorhandschoenen kopen die, ondanks dat ze niet te dik zijn, wel waterdicht zijn voor de twijfelachtige dagen. Motorhandschoenen zijn er in veel verschillende looks en materialen. Voor elk type motor en rijder is er wel een model te vinden.

Motorhandschoenen heren

In verband met de pasvorm hebben we voor dames en heren aparte modellen motorhandschoenen. Zo zijn motorhandschoenen voor heren over het algemeen een stukje breder dan dames motorhandschoenen. Wij hebben een ruim assortiment fijne motorhandschoenen voor heren in onze webshop.

Motorhandschoenen dames

Wij hebben ook een ruim assortiment motorhandschoenen voor dames. Motorhandschoenen voor dames zijn wat smaller en hebben minder lange vingers, waardoor de pasvorm beter aansluit. Je vindt al onze motorhandschoenen voor dames in het overzicht hierboven. Neem voor advies vrijblijvend contact met ons op!

Motorhandschoenen dames en heren kopen bij MotorCentrumWest

Voor zowel motorhandschoenen voor dames als motorhandschoenen voor heren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven jou graag extra uitleg over de verschillende handschoenen en geven jou advies welke het best bij jouw wensen past.