Motorhandschoenen kopen

Goed passende motorhandschoenen zijn een must voor op de motor. Je dient goede grip te hebben op de handvatten maar ook het goed kunnen bedienen van de knopjes en het navigatiesysteem is een must. Daarnaast moeten motorhandschoenen natuurlijk beschermen tegen de kou. Koude handen zijn niet alleen vervelend en pijnlijk maar kunnen ook je veiligheid in het geding brengen, doordat je minder makkelijk alles kunt bedienen. In onze webshop vind je een ruime collectie aan motorhandschoenen voor zowel de winter als de zomer en alles daar tussenin!

Motorhandschoenen winter

Wanneer je ’s winters door rijdt is het belangrijk om goede, warme en waterdichte motorhandschoenen te dragen. Eenmaal koude handen trekt de kou door in de rest van je lichaam en maakt het de bediening van de handvatten en knopjes een stuk moeilijker. Iets wat de veiligheid uiteraard niet ten goede komt. Wij hebben in onze webshop een ruime keuze aan motorhandschoenen voor de winter met o.a. het Gore-Tex membraam. Ook hebben we voor de winter speciale motorhandschoenen voor bijvoorbeeld handvatverwarming of handschoenen waarmee je ook je telefoon kunt bedienen.

Motorhandschoenen zomer

Als het gaat om motorhandschoenen voor de zomer hebben we diverse modellen in onze webshop. Zo hebben we modellen waar ventilatie in verwerkt zit voor de warme dagen zonder dat dit te koste gaat van de veiligheid. Ook hebben we modellen die ondanks dat ze niet te dik zijn wel waterdicht zijn voor de twijfelachtige dagen. Motorhandschoenen zijn er in veel verschillende looks en materialen. Voor elk type motor en rijder is er wel een model te vinden.

Heren én dames motorhandschoenen

In verband met de pasvorm hebben we voor dames en heren aparte modellen motorhandschoenen. Zo zijn heren motorhandschoenen over het algemeen een stukje breder dan een dames motorhandschoen. Motorhandschoenen voor dames zijn wat smaller en hebben minder lange vingers waardoor de pasvorm beter aansluit.