Motorjas kopen

Wil je een nieuwe motorjas kopen? Om de juiste motorjas te kiezen is het belangrijk om te weten wat voor type rijd(st)er je bent of wordt. De doorrijder zal ongetwijfeld andere eisen stellen aan een motorjas dan de rijder die er vooral in de zomer op uit trekt. Bij MotorCentrumWest hebben we diverse soorten Revit motorjassen in ons assortiment, zowel voor heren als voor dames. Wil je advies over welk soort motorjas het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel!

Textiel motorjas kopen

Voor het rijden door weer en wind wordt er doorgaans voor een textiel motorjas gekozen met het Hydratex of Gore-tex membraam. Dit membraam zorgt ervoor dat je warm en droog blijft, iets wat geen overbodige luxe is in ons land. Naast dat een textiel motorjas waterdicht is, is een motorjas van textiel tevens ademend, waardoor je geen plakkerig gevoel zal krijgen. In ons assortiment vind je tevens motorjassen die het gehele jaar door te gebruiken zijn door de uitritsbare voeringen. Bij deze motorjassen is de regenvoering en de wintervoering eruit te halen en kan je het ventilatiegedeelte openritsen voor meer verkoeling tijdens warmere dagen.

Leren motorjas kopen

De leren motorjas blijft altijd in trek. Bij ons vind je diverse collecties leren motorjassen voor zowel dames als heren. Je kunt bij ons leren motorjassen met een sportieve look kopen, maar ook met een tour uitstraling of juist een vintagelook. Wil je graag een leren motorjas kopen? Let er dan op dat deze goed om het lichaam aansluit. Leer mag namelijk niet te wijd zitten, aangezien dit nog gaat vormen naar je lichaam. Een motorjas gemaakt van goed leer is vrijwel slijtvast. Het is dan ook een zeer veilig materiaalsoort voor op de motor en wordt daarom o.a. verplicht gesteld bij het rijden op het circuit. Raadzaam is om je leren motorjas af en toe in te vetten zodat deze soepel blijft en er geen droogtescheurtjes in komen.

Casual motorjas

Tegenwoordig is de casual motorjas niet meer weg te denken uit de wereld van motorkleding. Een casual motorjas is bijna niet meer te onderscheiden van ‘normale’ kleding. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd, blouse of hoodie met de volledige protectie van een motorjas en gemaakt van de slijtvaste stof cordura denim. Zo heb je naast de looks, ook de veiligheid die je van motorkleding mag verwachten.