Motor regenkleding

Niks is zo vervelend als wanneer je aan het toeren bent en het gaat regenen. Zeker wanneer je een zomers motorpak draagt, ben je in een mum van tijd zeiknat. Motor regenkleding kan hierbij natuurlijk uitkomst bieden. In onze webshop bieden we een uitgebreid assortiment aan motor regenkleding aan. Of je nu op zoek bent naar een regenoverall, motor regenpak of juist een losse motor regenjas en motor regenbroek, je vindt het bij MotorCentrumWest! Motor regenkleding is gemaakt van extra dik materiaal, stevige ritsen en met of zonder reflectie / fluo. Stevig materiaal is voor motor regenkleding een absolute must, aangezien het meer krijgt te verduren. Het wordt aangetrokken over het motorpak heen en heeft daarnaast natuurlijk de invloeden van wind, regen en storm op de motor. Houd er rekening mee dat je het motor regenpak over je motorpak moet aantrekken. Hierdoor raden we aan om één maat groter te bestellen, zodat je voldoende bewegingsvrijheid behoudt.

Motor regenjas kopen

Veel motorrijders gaan voor een combi motor regenpak, waarbij je de motor regenjas en regenbroek los van elkaar draagt. Voordeel hiervan is natuurlijk dat het aan- en uittrekken over het algemeen zeer gemakkelijk gaat. Doordat de motor regenjas over je reguliere motorjas wordt gedragen, is het belangrijk om een maat groter te bestellen. Regenjassen zijn wel vaak te verstellen in de taille en hebben daarnaast elastiek bij de mouwen en onderkant, zodat de jas aangesloten blijft en er geen regen en wind onder kan komen. Dit zorgt tevens voor een betere pasvorm, waardoor de motor regenjas tijdens het rijden niet zal gaan fladderen.

Motor regenbroek

De motor regenbroek is, net als de regenjas, zo ontwikkeld dat deze over de reguliere motorbroek wordt gedragen. Bestel je regenbroek dus ook in een maat groter. Motor regenbroeken hebben aan de bovenkant elastiek en daarnaast meestal een klittenband sluiting aan de onderkant, zodat er verschillende soorten motorlaarzen onder passen. De motor regenbroek sluit goed aan, waardoor regen en wind wordt tegengehouden.

Regenoverall motor kopen

Regenoverall voor op de motor kopen? Dat is tevens een optie voor een goed motor regenpak. Een regenoverall bestaat uit één deel en biedt de beste bescherming bij slecht weer. Doordat het uit één stuk bestaat, is de kans dat er water doorheen komt vrij klein. De motor regenoverall is bovendien voorzien van elastiek of verstelbare banden om het zoveel mogelijk aan het lichaam te laten aansluiten. Ook bij een regenoverall geldt dat deze over het reguliere motorpak gedragen wordt, waardoor je het beste een maat groter kunt bestellen. Hulp nodig? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.