Motor onderkleding

Motor onderkleding wordt vaak onderschat maar is eigenlijk een must voor onder je motorpak. Simpel gezegd houd het je koel in de zomer en warm in de winter. Goede motor onderkleding is goed vocht doorlatend maar laat minimaal wind door wat inhoud dat je lichaam zo droog mogelijk blijft tijdens de warme zomerdagen. Tijdens koude dagen houd het je lichaam warm en geeft het een isolerende laag tussen je huid en het motorpak. Daarnaast houdt de onderkleding je motorpak ook een stuk frisser. Het vocht wordt opgenomen door het thermo ondergoed, waardoor je motorpak een stuk schoner blijft. Het thermo ondergoed is namelijk gewoon te wassen in de wasmachine. Door de onderkleding is het aantrekken van je motorpak bovendien een stuk gemakkelijker. Met name het leer blijft niet meer aan je huid plakken maar glijdt als het ware langs de onderkleding heen.

Thermokleding motor

Voor in de zomer is er speciaal motor thermo ondergoed. Dit is gemaakt van dun en fijn materiaal. Het neemt het vocht van je lichaam goed op en zorgt dus dat je droog en koeler blijft. Ook blijft hierdoor je motorpak een stuk frisser, want na de rit is een beurt in de wasmachine genoeg voor een volgende rit. Naast de reguliere motor thermokleding is er speciaal voor in de winter onderkleding welke net wat dikker is. Vooral voor de echte doorrijder is dit in de winter heerlijk warm. Ook zijn er speciale bodywarmers, jasjes en truien die je extra warm houden zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort.

Motor thermo ondergoed bij MotorCentrumWest

Naast het thermo ondergoed kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld een windstopper in de vorm van een trui, bodywarmer of jasje. Dit houdt de kou en wind extra tegen, maar zorgt er wel voor dat je eigen vocht weg kan en het blijft ademen. Van het merk Rev’it! bieden we hierin een uitgebreide collectie aan voor zowel dames als heren.

Heb je een vraag over een specifiek kledingstuk? Neem dan gerust contact met ons op! Ook wanner je maat niet beschikbaar is in onze webshop of wanneer je op zoek bent naar een bepaald product bestellen we het product graag (vrijblijvend) voor je! Het is tevens mogelijk om de kleding te passen in onze winkel in Naaldwijk.