Motor onderkleding

Motor onderkleding is de basis voor elke motoroutfit en maakt jouw motorritten bovendien een stuk aangenamer. Ondanks dat motor onderkleding een echte must is voor onder je motorpak, wordt het nog vaak onderschat. Dit, terwijl het verschillende voordelen heeft. Goede motor onderkleding is vocht doorlatend en laat maar minimaal wind door. Op deze manier blijft je lichaam zo droog en koel mogelijk tijdens de warme zomerdagen en zo warm mogelijk tijdens de koudere dagen. Bovendien zorgt onderkleding er ook voor dat je motorpak een stuk schoner en frisser blijft. Onderkleding is namelijk, net als gewone kleding, makkelijk en snel te wassen in de wasmachine. Een ander voordeel van motor onderkleding is dat hierdoor het aantrekken van je motorpak een stuk gemakkelijker gaat. Het leer blijft zo namelijk niet meer aan je huid plakken, maar glijdt gemakkelijk over de onderkleding. Bij motor onderkleding kan gedacht worden aan verschillende kledingstukken, zoals bijvoorbeeld een motorkol, windkraag, thermoshirt, thermobroek en ondergoed.

Thermokleding motor

Voor tijdens warme, zomerse dagen biedt thermo onderkleding echt een uitkomst. Thermokleding voor motorrijders is gemaakt van dun en fijn materiaal dat vocht van het lichaam goed opvangt. Hierdoor blijf je droog en koel en blijft ook het motorpak dankzij het thermo ondergoed een stuk frisser. Naast de reguliere thermo onderkleding voor de motor die je kan dragen in de zomer, is er ook motor thermokleding voor in de winter. Deze thermo onderkleding is wat dikker, waardoor het voornamelijk voor de echte doorrijder tijdens de koude winterdagen ideaal is. In ons aanbod vind je ook speciale bodywarmers, truien en jasjes die ervoor zorgen dat je extra warm blijft.

Thermo ondergoed motor

Thermo ondergoed voor de motor is sneldrogend ondergoed en daardoor ideaal voor in de zomer, doordat het je lichaam zo droog mogelijk probeert te houden. Daarnaast zorgt thermo ondergoed voor de motor ervoor dat je leren motorpak niet aan je huid blijft plakken. Dankzij een comfortabel laagje tussen het motorpak en je huid, kun je jezelf gemakkelijk blijven bewegen en voel je jezelf minder snel opgesloten. Naast het thermo ondergoed kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een windstopper in de vorm van een trui, bodywarmer of jasje. Dit houdt de kou en wind extra tegen, maar zorgt er wel voor dat je eigen vocht weg kan en het blijft ademen. Van het merk Rev’it! bieden we hierin een uitgebreide collectie aan voor zowel dames als heren.

Thermokleding motor kopen bij MotorCentrumWest

Heb je een vraag over specifieke thermo onderkleding, zoals thermo ondergoed voor op de motor? Neem dan gerust contact met ons op! Ook wanneer je maat niet beschikbaar is in onze webshop of wanneer je op zoek bent naar een bepaald product, bestellen we het product graag (vrijblijvend) voor je! Wil je graag direct de thermo onderkleding passen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Naaldwijk!