8 t/m 15 juni Yamaha Ténéré Travel Trophy

HET ULTIEME TÉNÉRÉ EVENEMENT
8 – 15 JUNI 2024 | DUITSLAND • OOSTENRIJK • SLOVENIË • KROATIË

Een week vol motoravonturen, dat is waar 150 Yamaha Ténéré rijders zich op kunnen verheugen. Deel je passie voor reizen met motorrijders zoals jij. Doe mee aan het klassement om punten te verzamelen. Stijg in de ranglijst en word de #1 Ténéré Traveler van 2024.

Voel de vrijheid tijdens dagelijkse etappes ver van de gebaande paden. De scouts van Yamaha Motor stippelden routes uit die speciaal voor de Ténéré gemaakt zijn. Adembenemende landschappen, lokale gastronomie, nieuwe vrienden, verhalen bij het kampvuur en nachten onder de sterrenhemel maken de Ténéré Travel Trophy onvergetelijk.

Tenere Travel Trophy | MotorCentrumWest

HET BEGIN VAN EEN NIEUW AVONTUUR

In de Duitse deelstaat Beieren begint het avontuur op 8 juni 2024. Ver weg van de grote steden vind je de locatie van ons eerste bivak genaamd Ténéré Town. Als je na aankomst je tentje opzet in het bivak kom je meteen in de reisstemming Gedurende de dag zullen 150 Ténéré rijders arriveren. Leer de andere motorrijders kennen in een ontspannen sfeer en deel je passie voor het avontuurlijke motorrijden.

De gehele week rijden we van Duitsland, Oostenrijk, naar Slovenië om uiteindelijk op de eindbestemming in Kroatië aan te komen. Asfalt afgewisseld met offroad. Heb je geen offroadervaring of is dit niet jouw ding? Er is een volledig verhard alternatief.

Ook al is de Ténéré Travel Trophy geen race. Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen waarmee de deelnemers punten kunnen verdienen om in het klassement te stijgen. Word jij de nummer 1 Tenere Travel Trophy rijder?!

Ondanks dat het evenement ingericht is om iedere nacht in Ténéré Town te kamperen, is er de mogelijkheid om iedere nacht een kamer te boeken.

De ticketprijs voor het evenement bedraagt € 999,00. Deelnemers hebben de mogelijkheid om een optioneel Dealer Package af te nemen voor € 800,00, waarbij de deelnemer kan genieten van diverse gemakken: een check-up van de motorfiets bij de dealer, motortransport, busreis en bagagetransport.

Voor deelname kan men zich aanmelden via https://www.teneretraveltrophy.com/