Nolan

Nolan gaat al heel wat jaren mee onder motorrijders en in de motorsport. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn kwalitatief goede helmen in elk segment. Van jethelm tot degelijke systeemhelm of helm voor circuitgebruik.

Nolan helmen is een bedrijf dat is ontstaan uit de passie voor twee wielen. Wat uniek is aan Nolan is dat sinds het ontstaan van Nolan helmen in 1972, het complete productieproces van de Nolan helmen altijd binnen de muren van Nolan gebleven. Op deze manier garandeert Nolan een constante ontwikkeling in het productieproces van Nolan helmen, wat de kwaliteit en de prijs ten goede komt.

Nolan beschikt over het complete spectrum aan helmen. Van Nolan integraal helmen, tot Nolan motorcross helmen tot Nolan jet helmen, tot Nolan systeemhelmen en zelfs combinaties hiervan door modulair opgebouwde helmen die aanpasbaar zijn aan de wensen van de rijder. Zo heeft Nolan helmen ontworpen waarbij het kinstuk verwijderd kan worden.

De constante innovatie van Nolan heeft naast deze hoogwaardige helmen ook geleid tot het Nolan N-COM communicatie systeem. Dit N-Com systeem is specifiek ontwikkeld voor Nolan integraalhelmen, Nolan systeemhelmen en Nolan jethelmen die op hun beurt vaak N-Com zijn voorbereid. Deze combinatie stelt de Nolan rijder in staat bedrade of draadloze communicatie te integreren in de Nolan helm.