Yamaha

KANDO is een Japans woord dat het gevoel uitdrukt van diepe voldoening en opwinding welke je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestaties tegenkomt. Het is een heerlijk gevoel dat iets extra’s aan je leven geeft en je hart sneller laat kloppen!

Al onze producten en diensten zijn ontworpen en geproduceerd door mensen die echt plezier hebben in wat ze doen, en hun doel is om jou de best mogelijke beleving te bieden.

Of het je nu te doen is om SNELHEID, om de PASSIE van het rijden, of om de beste oplossing te vinden om je slimmer te VERPLAATSEN – als Yamaha hopen wij dat je het Yamaha-product vindt dat jou het KANDO-gevoel geeft,  waar jouw hart sneller van gaat kloppen en een fonkeling in jouw ogen teweeg brengt.

Yamaha is één van het bekendste motormerk uit Japan en staat al jaren voor kwaliteit en perfect design. Naast motoren ontwerpen zij ook kleding. Dit gaat van casual voor naast de motor tot volledig beschermd op de motorfiets. Voor elk segment is er een passende outfit.