Motorpak kopen

Een compleet leren motorpak voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Goed leer is een vrijwel slijtvast product en is daarom ook verplicht bij het rijden op het circuit. Het is wellicht niet het meest praktische pak voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer in verband met het omkleden, maar voor tourritten en het sportievere werk is het ideaal. Wil je een (leren) motorpak kopen? Kijk dan op je gemak eens rond in onze webshop. We hebben zowel heren motorpakken als dames motorpakken in ons assortiment. Daarnaast heb je de keuze uit diverse materialen en pasvormen. Zit het gewenste motorpak er niet voor je bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Leren motorpak kopen

Wanneer je een leren motorpak koopt, dient deze bij aankoop strak te zitten. Naarmate je het motorpak meer draagt, zal het leer namelijk iets uit gaan rekken zodat het zich meer naar je lichaam zal vormen en je een groter draagcomfort krijgt. We raden aan om onder een leren motorpak thermo ondergoed te dragen. Dit zorgt er namelijk voor dat het pak eenvoudiger aangetrokken kan worden en dat het met warm weer minder aan je lichaam zal blijven plakken. Daarnaast is het natuurlijk ook een stuk hygiënischer, omdat de onderkleding gewassen kan worden. In onze collectie motorpakken, kun je kiezen uit een ééndelig of tweedelig motorpak. Voor welk motorpak je gaat, is natuurlijk geheel afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Ééndelig motorpak

Wil je gaan voor het meest veilige pak? Dan raden we je aan een ééndelig motorpak aan te schaffen. Het sluit volledig aan op het lichaam en bestaat uit één geheel. Dit motorpak is speciaal voor sportief gebruik. Het wordt ook vrijwel altijd verplicht gesteld bij het rijden op het circuit. De leren motoroverall dient bij aankoop strak om het lichaam te zitten en goed aan te sluiten. Het leer zal zich na een tijdje gaan vormen naar je lichaam.

Combi motorpak kopen

Een combi motorpak bestaat uit twee delen welke met elkaar te combineren zijn door middel van een rits. Dit wil zeggen dat de motorjas en motorbroek eventueel ook afzonderlijk van elkaar te dragen zijn. Het aantrekken van een tweedelig leren motorpak gaat over het algemeen makkelijker dan een ééndelig motorpak. Wanneer je meer op straat rijdt dan op het circuit, is een combi motorpak een goede keuze. De jas is makkelijk los te ritsen van de broek waardoor een drankje op het terras gewoon comfortabel blijft.