Motorpak kopen

Een compleet leren motorpak voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Goed leer is een vrijwel slijtvast product en is daarom ook verplicht bij het rijden op het circuit. Het is wellicht niet het meest praktische pak voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer in verband met het omkleden, maar voor tourritten en het sportievere werk is het ideaal. Wil je een (leren) motorpak kopen? Kijk dan op je gemak rond in onze webshop. We hebben zowel heren motorpakken als dames motorpakken in ons assortiment. Daarnaast heb je de keuze uit diverse materialen en pasvormen. Zit het gewenste motorpak er niet voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Leren motorpak kopen

Houd er rekening mee dat een leren motorpak bij de aankoop strak hoort te zitten. Het leer rekt namelijk nog iets uit en gaat meer naar je lichaam staan zodat je een groter draagcomfort krijgt. Onder het leren motorpak is het aan te bevelen om thermo ondergoed te dragen. Dit maakt het aantrekken van het pak in ieder geval een stuk makkelijker doordat het minder aan je lichaam blijft plakken, zeker met warm weer. Uiteraard is het ook een stuk hygiënischer omdat de onderkleding gewassen kan worden. Je kunt kiezen uit een ééndelig of tweedelig motorpak. Deze keuze hangt natuurlijk af van de persoonlijke voorkeur van de motorrijder.

Ééndelig motorpak kopen

Een ééndelig motorpak is het meest veilige pak om te dragen op de motor. Het sluit volledig aan op het lichaam en bestaat uit één geheel. Dit motorpak is speciaal voor sportief gebruik. Het wordt ook vrijwel altijd verplicht gesteld bij het rijden op het circuit. De leren motoroverall dient bij aankoop strak om het lichaam te zitten en goed aan te sluiten. Het leer gaat zich na een tijdje vormen naar je lichaam.

Combi motorpak kopen

Een combi motorpak bestaat uit twee delen welke met elkaar te combineren zijn door middel van een rits. Dit wil zeggen dat de motorjas en motorbroek eventueel ook afzonderlijk van elkaar te dragen zijn. Het aantrekken van een tweedelig leren motorpak gaat over het algemeen makkelijker dan een ééndelig motorpak. Wanneer je meer op straat rijdt dan op het circuit, is een combi motorpak een goede keuze. De jas is makkelijk los te ritsen van de broek waardoor een drankje op het terras gewoon comfortabel blijft.