Motorpak kopen

Een compleet leren motorpak voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid. Goed leer is een vrijwel slijtvast product en is daarom ook verplicht bij het rijden op het circuit. Het is wellicht niet het meest praktische pak voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer in verband met het omkleden, maar voor tourritten en het sportievere werk is het ideaal. Wil je een motorpak kopen? Kijk dan op je gemak rond in onze webshop. We hebben motorpakken voor dames én heren, daarnaast heb je de keuze uit diverse materialen en pasvormen. Zit het gewenste motorpak er niet voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Leren motorpak kopen bij MotorCentrumWest

Een leer pak hoort bij de aankoop strak te zitten. Het leer rekt namelijk nog iets uit en gaat meer naar je lichaam staan zodat je een groter draagcomfort krijgt. Onder het leren motorpak is het aan te bevelen om thermo ondergoed te dragen. Dit maakt het aantrekken van het pak in ieder geval een stuk makkelijker doordat het minder aan je lichaam blijft plakken, zeker met warm weer. Uiteraard is het ook een stuk hygiënischer omdat de onderkleding is te wassen. Er is keuze uit een ééndelig of tweedelig pak. Dit is de keuze wat afhangt van de persoonlijke voorkeur van de motorrijder.

Ééndelig motorpak

Een ééndelig motorpak is het meest veilige pak om te dragen op de motor. Het sluit volledig aan op het lichaam en bestaat uit één geheel. Dit motorpak is speciaal voor sportief gebruik. Het wordt ook vrijwel altijd verplicht gesteld bij het rijden op het circuit. De leren motoroverall dient bij aankoop strak om het lichaam te zitten en goed aan te sluiten. Het leer gaat zich na een tijdje vormen naar je lichaam.

Combi motorpak

Een combi motorpak bestaat uit twee delen welke met elkaar te combineren zijn door middel van een rits. Dit wil zeggen dat de jas en broek eventueel ook afzonderlijk van elkaar te dragen zijn. Het aantrekken van een tweedelig leren motorpak gaat over het algemeen makkelijker dan een ééndelig motorpak. Wanneer je meer op straat rijdt dan op het circuit is dit combi motorpak een goede keuze. De jas is makkelijk los te ritsen van de broek waardoor een drankje op het terras gewoon comfortabel blijft.