Laatste nieuws

Yamaha NIKEN Tour MotorCentrumWest

Dé NIKEN tour komt naar Naaldwijk….

Op zaterdag 6 juli is het zo ver… Dé NIKEN tour komt naar Naaldwijk. Maar liefst 8 NIKEN’s zijn er deze dag bij MotorCentrumWest uit te proberen. Benieuwd naar wat deze machine daadwerkelijk kan? Vraag je je af waarom deze motor maar liefst twee voorwielen heeft? We leggen je dit allemaal uit met een kort … Lees meer »

Yamaha MT-10 ABS - MotorCentrumWest

Gratis sportpakket t.w.v. € 1400,- bij aanschaf MT-10!

“The Next Level of Darkness’ is aangebroken bij MotorCentrumWest…  Nu bij aanschaf van een nieuwe Yamaha MT-10 ABS een gratis sportpakket t.w.v. € 1400,- !! Actie is geldig voor de Yamaha MT-10 in de kleuren Night Fluo, Ice Fluo, Tech Black & Yamaha Blue en de MT-10 SP. De actie loopt tot en met 30 … Lees meer »

motorsportclub westland

4 mei toertocht

Op zaterdag 4 mei organiseert MotorCentrumWest in samenwerking met MotorSportClub Westland weer een toertocht door Zuid-Holland. Zin in een gezellige dag en het rijden van een mooie route? Zorg dan dat je op tijd bij ons aanwezig bent! Mocht je de route willen hebben… Stuur dan even een email naar info@msc-westland.nl Tijdschema: 12:00h verzamelen bij … Lees meer »

proefrijden yamaha zuid holland

18 mei Yamaha demodag

Op zaterdag 18 mei houden we onze jaarlijkse demodag! Wil je graag je droom Yamaha uitproberen of ben je er nog niet helemaal over uit welke motor het beste bij je past? Kom dan proefrijden op onze demodag! * Demorijden op heel veel Yamaha modellen * Nog geen rijbewijs? Maak je eerste meters op de … Lees meer »

Wordt motorrijinstructeur

Wordt de motor jouw werkplek?

Je bent gek op motorrijden! Hoe tof zou het zijn als de motor jouw werkplek wordt? Denk jij met weemoed terug aan het moment dat je dat roze papiertje in je handen kreeg en je zelfstandig de weg op mocht met je tweewieler? Dat gun jij anderen toch ook? Kom werken als motorinstructeur bij DON … Lees meer »

Openbare weg training MotorCentrumWest

Openbare weg training

In samenwerking met Motorcursussen.nl bieden we op a.s. zaterdag 23 maart een openbare weg training aan om zo opgefrist aan het seizoen te beginnen. Voor wie: Na het halen van je rijbewijs ben je motor gaan rijden maar gaandeweg ben je erachter gekomen dat er meer te halen valt op het gebied van motorrijden. Kort … Lees meer »

Yamaha Tenere 700 - MotorCentrumWest

Ténéré 700 online bestelsysteem

De Yamaha Ténéré 700 is woensdag 27 maart 2019 vanaf 14:00 online te bestellen. Yamaha Motor lanceert een online bestelsysteem zodat je alvast jouw Ténéré 700 kan veilig stellen. De eerste leveringen van de Ténéré 700 staan voor juli 2019 gepland en deze worden voor een tijdelijke introductieprijs aan de online klanten toegewezen. Voor de … Lees meer »

motorcentrumwest actie

Winnares Jubileumbeurt december

Anouk is de winnares van de december jubileumtrekking. Zij krijgt het bedrag van 199,95 terug in contanten. Gefeliciteerd! De jubileumbeurt was in 2018 ter ere van ons 10 jarig bestaan. Wil je een vergelijkbare beurt aan je motorfiets laten uitvoeren? Tot en met 28 februari hebben we onze winterbeurten actie: Voor slechts € 199,95 doen we … Lees meer »

Feestdagen | MotorCentrumWest

Fijne feestdagen!

MotorCentrumWest wenst iedereen fijne feestdagen en een spetterend 2019 !! We willen al onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons. We hopen jullie ook volgend jaar weer van dienst te mogen zijn. Denk dat we kunnen terugkijken op een mooi motorjaar met alle hoge en lang aanhoudende temperaturen. Hopelijk hebben we volgend jaar … Lees meer »

Winnaar jubileumbeurt

Winnaar jubileumbeurt november

Ook van de maand november hebben we weer een winnaar getrokken. Dit keer was Remy de gelukkige. Hij krijgt de € 199,95 van zijn beurt terug in contanten! Je maakt nog tot 31 december kan om het bedrag van je beurt terug te winnen. Doe je ook mee? De jubileumbeurt is geldig voor alle merken … Lees meer »

John van Leeuwen | MotorCentrumWest

John van Leeuwen vertrekt.

John van Leeuwen vertrekt. Na ruim 11 jaar heb ik besloten om Motor Centrum West te verlaten. Met veel plezier heb ik jullie geholpen met onderdelen, accessoires, customizing projecten en “hard to find parts”. Ik wil alle klanten bij deze van harte bedanken voor jullie vertrouwen en een erg leuke tijd met de nodige uitdagingen. … Lees meer »

Revit helmmuts - MotorCentrumWest

Gratis kolletje bij aankoop helm, jas of broek

Tot en met 31 december krijg je bij aankoop van een helm, jas of broek een gratis Rev’it! kolletje of helmmuts naar keuze. (t.w.v. € 19,99 – € 29,99) Zo blijf je deze winterperiode extra warm! De dagen worden kouder dus is het belangrijk om je lichaam goed warm te houden zodat je alle concentratie bij het … Lees meer »