Laatste nieuws

motorcentrumwest actie

Winnares Jubileumbeurt december

Anouk is de winnares van de december jubileumtrekking. Zij krijgt het bedrag van 199,95 terug in contanten. Gefeliciteerd! De jubileumbeurt was in 2018 ter ere van ons 10 jarig bestaan. Wil je een vergelijkbare beurt aan je motorfiets laten uitvoeren? Tot en met 28 februari hebben we onze winterbeurten actie: Voor slechts € 199,95 doen we … Lees meer »

Feestdagen | MotorCentrumWest

Fijne feestdagen!

MotorCentrumWest wenst iedereen fijne feestdagen en een spetterend 2019 !! We willen al onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons. We hopen jullie ook volgend jaar weer van dienst te mogen zijn. Denk dat we kunnen terugkijken op een mooi motorjaar met alle hoge en lang aanhoudende temperaturen. Hopelijk hebben we volgend jaar … Lees meer »

Winnaar jubileumbeurt

Winnaar jubileumbeurt november

Ook van de maand november hebben we weer een winnaar getrokken. Dit keer was Remy de gelukkige. Hij krijgt de € 199,95 van zijn beurt terug in contanten! Je maakt nog tot 31 december kan om het bedrag van je beurt terug te winnen. Doe je ook mee? De jubileumbeurt is geldig voor alle merken … Lees meer »

John van Leeuwen | MotorCentrumWest

John van Leeuwen vertrekt.

John van Leeuwen vertrekt. Na ruim 11 jaar heb ik besloten om Motor Centrum West te verlaten. Met veel plezier heb ik jullie geholpen met onderdelen, accessoires, customizing projecten en “hard to find parts”. Ik wil alle klanten bij deze van harte bedanken voor jullie vertrouwen en een erg leuke tijd met de nodige uitdagingen. … Lees meer »

Revit helmmuts - MotorCentrumWest

Gratis kolletje bij aankoop helm, jas of broek

Tot en met 31 december krijg je bij aankoop van een helm, jas of broek een gratis Rev’it! kolletje of helmmuts naar keuze. (t.w.v. € 19,99 – € 29,99) Zo blijf je deze winterperiode extra warm! De dagen worden kouder dus is het belangrijk om je lichaam goed warm te houden zodat je alle concentratie bij het … Lees meer »

Black Friday | MotorCentrumWest

Black Friday bij MCW !!

Het weekend van 23 en 24 november is het BLACK FRIDAY weekend bij MotorCentrumWest !! Overgewaaid uit Amerika hebben we in het aankomend weekend van 23 en 24 november sale bij MCW. Sla dus nu je slag op motorkleding, helmen, accessoires, onderhoudsproducten etc. etc. ! Ook ruimen we ons magazijn op dus kom kijken of … Lees meer »

MotorCentrumWest - Winterbeurt actie

Winterbeurt actie

Van 1 december t/m 28 februari hebben we weer onze winterbeurten actie! Deze actie is geldig voor alle merken motorfietsen. Voor slechts € 199,95 doen we het volgende: Volwaardige kleine beurt incl. olie & filter; Ketting stellen en smeren; Algehele controle op electra, remmen, banden en afstelling; Smeren van alle bewegende en scharnierende delen; Enzyme fuel … Lees meer »

Yamaha T7 | MotorCentrumWest

EICMA! Yamaha modellen 2019

De hele motorwereld kijkt er altijd naar uit, De EICMA in Milaan. Ieder merk presenteert hier zijn nieuwe modellen, ontwikkelingen en types. Deze week presenteerde Yamaha op de EICMA in Milaan alle nieuwe ontwikkelingen en modellen voor het aankomende jaar. Yamaha komt ook in 2019 weer met een schitterende line-up. Van pure adventure motor tot … Lees meer »

Jubileumbeurt winnaar

Jubileumbeurt winnaar maand oktober!

We hebben weer een winnaar getrokken welke het bedrag van zijn jubileumbeurt heeft teruggekregen. Voor de maand oktober was Jan de gelukkige! Hij heeft het bedrag t.w.v. 199,95 teruggekregen. Altijd leuk meegenomen! 🙂 Doe je ook mee? Tot eind dit jaar loopt onze jubileumbeurt actie nog. Geldig voor alle merken en type motorfietsen. Je krijgt … Lees meer »

SENA K30 - MotorCentrumWest

Sena K30 WIFI

Nieuwe Sena 30K verkrijgbaar! Nieuw in de Sena range is de 30K WiFi pack Met het 30K Docking station is het mogelijk om via WiFi automatisch updates te installeren op de Sena 30K. Naast de automatische updates is het WiFi Docking station uitgerust met Quick Charging. Zo bent u altijd voorzien van de laatste software … Lees meer »

Lucky winnaar maand september!

Gisteren heeft de lucky winnaar van de maand september zijn bedrag teruggekregen van de jubileumbeurt! Jan, heel veel plezier ermee! Omdat MCW 10 jaar bestaat hebben we tot en met 31 december de MCW jubileumbeurt. Dit is een compleet voorgeschreven kleine beurt aan je motorfiets incl. gratis vervangend vervoer op een nieuwe Yamaha, kortingsbon van … Lees meer »

MCW jubileumbeurt MCW 10 jaar-beurt kawasaki-beurt suzuki-beurt harley-beurt honda-Nieuwe Yamaha proberen-

Altijd al een nieuwe Yamaha willen proberen?

Nieuwe Yamaha proberen? Maak dan snel een afspraak voor een Jubileumbeurt. Je krijgt dan namelijk zonder extra kosten vervangend vervoer mee. Je kunt kiezen uit één van de volgende Yamaha modellen: YZF-R6, MT-09, MT-10, MT-07, XSR 900, MT-125 Tracer 900 en Tracer 700 en voor de echte daredevils hebben we ook een Tricity. Omdat we … Lees meer »