Nieuws december 2017

be ready to beat the cold

Handvatverwarming actie, zorg dat je niet misgrijpt!

Handvatverwarming actie. Yamaha YME-F2960-00-00 topkwaliteit handvatverwarming incl. montage voor slechts 199,99**. Deze handvatverwarming past ook op alle andere Japanse motormerken en andere motoren met een 22mm stuur. Dus ook als je een Honda, Suzuki of Kawasaki hebt profiteer je mee! *Volledig geïntegreerd ontwerp, geen lelijke knoppen op je mooie motor; *Heerlijke warme handen bij het … Lees meer »

Rainzip Rain Repellent voor windscherm en vizier!

Rainzip Rain Repellent voor windscherm, vizier en motorbril! Word je ook zo moe van het slechte zicht als je windscherm of vizier onder de druppels en nevel zit. Wij hebben de oplossing: National Cycle Rainzip. Hoe het werkt? Om je windscherm of vizier helder te houden in regenachtig weer ontwikkelde windscherm fabrikant National Cycle een … Lees meer »

Fijne Kerstdagen van Motor Centrum West

Fijne Kerstdagen names het voltallige Motor Centrum West team! Bedankt dat we jullie allemaal als klant hebben mogen helpen en we hopen u volgend jaar uiteraard weer van dienst te mogen zijn. Wij zijn tussen Kerstmis en oudjaar gewoon volgens onze normale openingstijden geopend, dus als je vrij bent kun je altijd nog langskomen om … Lees meer »

Yamaha onderdelencatalogus en gebruikershandleiding online

Ben je zelf aan het sleutelen of gewoon benieuwd welke delen waar in jouw Yamaha zitten dan kun je die tegenwoordig gewoon vinden via deze link. Vul je framenummer in en je krijgt de partscatalogue van jouw Yamaha in beeld. Deze link is ook zeer handig om je wishlist samen te stellen, als je deze … Lees meer »

Winterbeurt motor winterklaar maken winterstalling

Vergeet niet je motor een Winterbeurt te geven!

Vergeet niet om de winterbeurt voor je motor af te spreken! Juist als je motor aan een beurtje toe is is dit het moment: je profiteert van een vaste voordelige prijs, je motor overbrugt de winter met schone olie en hij staat in het voorjaar direct voor je klaar om te genieten van de eerste … Lees meer »