Nieuws oktober 2023

Winterbeurt actie - MotorCentrumWest

Motorrijden in of na de winter?

De zomer is voorbij en dat betekent voor veel motorfietsen dat ze de stalling in gaan. Maar er zijn ook ‘diehard rijders’ die doorrijden met de Nederlandse wintertemperaturen. Voor beide gevallen geldt “Voor veilig en met plezier motorrijden is vakkundig motoronderhoud van levensbelang” Dat geldt voor zowel de motorrijder als de motorfiets. Voor doorrijders in … Lees meer »

Yamaha Tenere 700 Extreme | MotorCentrumWest

De nieuwe Yamaha Tenere 700 Extreme

De nieuwste adventure motor in het segment van Yamaha, de Ténéré Extreme! Met de volledig instelbare KYB-wielophanging met lange veerweg maakt dit zoals zijn naam al doet vermoeden hem dé ultieme adventurebike. Deze gaat geen offroadpad uit de weg. De Tenere Extreme is voorzien van titanium voetsteunen, hoog enduro voorspatbord en rallyzadel. Deze 690cc tweecilinder … Lees meer »

sale motorkleding

Uitverkoop kledingafdeling

Om plaats te maken voor de kledingcollectie van 2024 hebben we een hoop jassen, broeken en helmen afgeprijsd. Sla je slag! De afgeprijsde artikelen zijn te herkennen aan de SALE sticker. Naast de sale in onze winkel hebben we deze uiteraard ook in onze webshop. Vind online je nieuwe motorjas, motorbroek, motorlaarzen, motorschoenen of handschoenen. … Lees meer »