Nieuws oktober 2018

SENA K30 - MotorCentrumWest

Sena K30 WIFI

Nieuwe Sena 30K verkrijgbaar! Nieuw in de Sena range is de 30K WiFi pack Met het 30K Docking station is het mogelijk om via WiFi automatisch updates te installeren op de Sena 30K. Naast de automatische updates is het WiFi Docking station uitgerust met Quick Charging. Zo bent u altijd voorzien van de laatste software … Lees meer »

Lucky winnaar maand september!

Gisteren heeft de lucky winnaar van de maand september zijn bedrag teruggekregen van de jubileumbeurt! Jan, heel veel plezier ermee! Omdat MCW 10 jaar bestaat hebben we tot en met 31 december de MCW jubileumbeurt. Dit is een compleet voorgeschreven kleine beurt aan je motorfiets incl. gratis vervangend vervoer op een nieuwe Yamaha, kortingsbon van … Lees meer »

MCW jubileumbeurt MCW 10 jaar-beurt kawasaki-beurt suzuki-beurt harley-beurt honda-Nieuwe Yamaha proberen-

Altijd al een nieuwe Yamaha willen proberen?

Nieuwe Yamaha proberen? Maak dan snel een afspraak voor een Jubileumbeurt. Je krijgt dan namelijk zonder extra kosten vervangend vervoer mee. Je kunt kiezen uit één van de volgende Yamaha modellen: YZF-R6, MT-09, MT-10, MT-07, XSR 900, MT-125 Tracer 900 en Tracer 700 en voor de echte daredevils hebben we ook een Tricity. Omdat we … Lees meer »