Nieuws november 2017

Registreer nu uw exclusieve YZF-R1M

Registreer nu uw exclusieve YZF-R1M De Yamaha YZF-R1M is dé racemotor op dit moment. Deze race en circuitmotor is uitgerust met het meest geavanceerde elektronische besturingstechnologie die ooit op een productie Yamaha is toegepast. De YZF-R1M is alleen online verkrijgbaar! De prijs voor al dit moois ligt op € 26.999 incl. BTW.   Hoe werkt het? … Lees meer »

Startron Enzyme Fuel Treatment - MotorCentrumWest

Voorkom problemen in het voorjaar met Startron!

Heeft je motor afgelopen jaar al een beurt gehad? Dus niet toe aan een winterbeurt? Conserveer dan je brandstof en voorkom problemen in het voorjaar met Startron Enzyme Fuel Treatment! Voor slechts € 8,95 kan je jezelf hoge reparatiekosten besparen. Zorgt voor een beter startende motor welke soepeler zal lopen Geschikt voor alle soorten motoren, … Lees meer »

Nieuwe Yamaha 2018 modellen

Tijdens de persconferentie op de EICMA in Milaan heeft Yamaha de nieuwe 2018 modellen gepresenteerd. Één van de populairste modellen, de Yamaha MT-07 ABS heeft een upgrade gekregen met vernieuwde kuipdelen, koplamp en achterlicht.  Met de nieuwe settings voor de voorvork, nieuw zadel en een aangepaste zithouding wordt deze MT nog een stuk sportiever.   … Lees meer »

Winterbeurt motor winterklaar maken winterstalling

Winterbeurt actie!

De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat beide wel gemeen hebben is dat je de motorfiets goed wegzet en/of de motor winterklaar maakt.  Daarom hebben we bij MotorCentrumWest de gehele winter een “Winterbeurten … Lees meer »

Michelin Pilot Power 2C actie

Set banden voor een scherpe prijs!

Blijvend in prijs verlaagd! Wegens scherpe inkoop kunnen we een nieuw setje banden net even wat voordeliger maken… Prima te combineren met een winterbeurt of ander onderhoud aan uw motorfiets. Michelin Pilot Power 2CT en Pilot Road 2CT vanaf € 299,- incl. montage Pirelli Angel ST vanaf € 299,- incl. montage Bridgestone BT-021, BT-016 vanaf … Lees meer »

Sale uitverkoop

Sale op de kledingafdeling!

I.v.m. verbouwing hebben we vanaf nu t/m januari sale op onze kledingafdeling. 10 % korting op de gehele kledingcollectie! 20% – 70% korting op geselecteerde items* Van leer tot waterdicht textiel, van laarzen tot motorschoenen en van jethelmen tot systeemhelmen. We maken plaats voor de nieuwe collectie in onze showroom. Revit, Büse, Gaerne, TCX, Scorpion, … Lees meer »

EICMA motorbeurs milaan

EICMA in Milaan

Één van de grootste motorbeurzen ter wereld staat volgende week op de planning. De EICMA in Milaan waar alle merken vertegenwoordigd zijn en waar veel nieuwe modellen en producten voor het eerst te aanschouwen zijn. Zo wordt ook de Yamaha Niken onthuld en komt er meer informatie over deze brute machine. Dus heb je zin … Lees meer »

Voordelen van zakelijk motor rijden

De voordelen van zakelijk motorrijden

Steeds meer mensen kiezen ervoor, het zakelijk rijden van een motor of motorscooter. Yamaha heeft een mooi pakket van motoren en motorscooters die zakelijk goed voldoen aan diverse eisen. Denk hierbij aan comfort, windbescherming en het o.a. meenemen van bagage zoals b.v. een laptop, schrijfwaar en kleding. Naast dat het een leuk vervoersmiddel is zitten … Lees meer »

Bij aanschaf van een TMAX gratis Revit motorjas!

Het allerbeste, dat is de Yamaha TMAX ABS. Een uniek design, gecombineerd met luxe afwerking en ongeëvenaarde prestaties. Dé scooter op het gebied van luxe en comfort. De Yamaha TMAX ABS is perfect voor woon werkverkeer maar ook een toerrit gaat deze scooter niet uit de weg. Door de Yamaha D-mode is ook sportief rijden … Lees meer »

sponsor Dustin Timmermans club van 25 mcw

Club van 25 – Dustin Timmermans

Omdat we jonge rijders een warm hart toedragen willen we het volgende bericht onder de aandacht brengen van Dustin. Wil je Dustin steunen of heb je vragen neem dan contact met hem op via email of kijk op zijn website     DE CLUB van 25 ! Allereerst bedankt voor diegenen die in 2017 lid zijn geworden van … Lees meer »