Nieuws november 2022

Yamaah R7 Cup | MotorCentrumWest

De Yamaha R7 Cup: betaalbaar raceplezier

Met de komst van de R7 Cup wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het bLU cRU Racing Benelux programma. Betaalbaarheid, plezier en snelheid kenmerken de Cup. Met de speciaal voor de R7 ontworpen GYTR wegracekit staat er een toegankelijke sportmotor klaar voor de trackday-rijder die klaar is voor de competitie of de jonge coureur … Lees meer »

MotorCentrumWest Winterbeurt

Verzorg jouw motor met een winterbeurt!

De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat in beide gevallen belangrijk is, is dat je de motorfiets goed weg zet en/of winterklaar maakt. Daarom hebben we bij MotorCentrumWest de gehele winter een ‘Winterbeurt … Lees meer »

Yamaha XSR700 Legacy | MotorCentrumWest

De nieuwe Yamaha XSR700 Legacy

Yamaha komt met de nieuwe XSR700 Legacy! De XSR700 Legacy, met zijn tijdloze scrambler-uiterlijk geïnspireerd op enkele van Yamaha’s meest iconische machines uit een ander tijdperk, is het soort motorfiets dat je bij elke rit dat bijzondere gevoel geeft. En achter het klassieke uiterlijk ontdek je de allernieuwste technologieën voor motorblok en chassis, klaar om … Lees meer »

Yamaha NIKEN GT leasen

De Yamaha NIKEN GT is terug in 2023

Ook de Yamaha NIKEN GT is terug in 2023. Hij komt eraan met een zeer mooie upgrade. Met zijn dubbele wendbare voorwielen biedt de NIKEN GT ultiem rijcomfort in combinatie meteen verhoogd gevoel van stabiliteit en een ongeëvenaard vertrouwen in bochten onder alle weersomstandigheden. In tegenstelling tot elk ander model in zijn klasse, is deze … Lees meer »

De Tracer 7 en 7 GT krijgen een upgrade voor 2023

De Yamaha Tracer 7 en 7 GT hebben een aantal mooie upgrades gekregen voor 2023. Lees hieronder meer over deze sport toer motorfietsen van Yamaha. TFT Display Zowel de TRACER 7 als de TRACER 7 GT zijn voor 2023 voorzien van een nieuw TFT-scherm met smartphone-connectiviteit. Het nieuwe 5-inch kleurenscherm is in twee verschillende schermthema’s … Lees meer »

Yamaha Tracer 9 GT+ | MotorCentrumWest

Yamaha komt met de Tracer 9 GT+

In 2023 krijgt de Tracer 9 GT er nog een schepje bovenop met de GT+ variant! De nieuwe TRACER 9 GT+ is uitgerust met het meest uitgebreide elektronische pakket voor Yamaha motoren ooit gemaakt. Hiermee wordt je rijervaring naar een nog hoger niveau getild en biedt deze motor je nog meer veiligheid tijdens de rit. … Lees meer »

Yamaha R125 | MotorCentrumWest

Yamaha R125 model 2023

De nieuwe Yamaha R125 heeft een compleet vernieuwde dynamisch kuipontwerp gekregen. Deze sluit nu nog meer aan op gehele raceserie. De LED contour verlichting is geïnspireerd op de Yamaha R7 en geeft deze een hele stoere uitstraling. De Yamaha R125 heeft een nieuw TFT display welke is te koppelen aan de smartphone. Met de MyRide … Lees meer »

Yamaha Tenere 700 kopen

Yamaha Tenere 700 model 2023

De Yamaha Ténéré 700 is een ongekend populair model geworden. Voor zowel op straat als offroad, deze motor voelt zich overal thuis. Het 2023 model komt in de kleuren Icon Blue of Tech Kamo leverbaar en heeft een paar leuke upgrades ondergaan. De nieuwe Yamaha Tenere 700 en de Tenere 700 Rally Edition zijn voorzien … Lees meer »

Yamaha XMAX 300 model 2023

De Yamaha XMAX 300 en de XMAX 300 Tech Max hebben een update gekregen voor 2023! Naast een vernieuwde hoekige kuip in combinatie met de X-vormige verlichting aan de voorzijde heeft deze wendbare motorscooter een nog meer onderscheidende uitstraling gekregen. Met de nieuwe XMAX 300 ben je altijd verbonden met vrienden, familie en werk. Download … Lees meer »