Nieuws maart 2022

Yamaha Neo's electrisch

Yamaha Neo’s

Dit is een ideaal moment om een efficiënte nieuwe oplossing voor stadsverkeer te overwegen. De manier waarop iedereen zich in de stad verplaatst ondergaat een enorme transformatie nu steeds meer mensen zich afkeren van het drukke openbaar vervoer en op zoek gaan naar een eenvoudige en toegankelijke manier om in de stad te wonen, werken … Lees meer »

Yamaha neo's electrische scooter | MotorCentrumWest

Yamaha Switches ON

Twee nieuwe elektrische Yamaha scooters! In de komende weken lanceert Yamaha de gloednieuwe NEO’s, een slimme, toegankelijke enhoogwaardige ’50-cc-equivalent’elektrische scooter die voor het eerst werd gepresenteerd op de Tokio Motor Show 2019 als E02-prototype. Hierna volgt de introductie van Yamaha’s eerste’equivalent van een 125-cc’ elektrische scooter die wordt uitgerust met de allernieuwste techniek en technologie … Lees meer »

Yamaha trackdays | MotorCentrumWest

Yamaha Experience Days

De Yamaha Experience Days komen eraan!  Tijdens deze dagen staan er allerlei leuke Yamaha activiteiten gepland zoals proefrijden op de nieuwste modellen, circuitrijden met je eigen Yamaha of wat te denken van een on en offroad experience op de Tenere 700! De Yamaha Experience Days zullen plaats vinden op de volgende locaties en datums: TT … Lees meer »