Nieuws november 2023

Winterbeurt actie | MotorCentrumWest

Winterbeurten actie 2023 – 2024

In het najaar en wanneer de dagen donkerder worden is het weer tijd voor de winterbeurt voor de motor. De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat in beide gevallen belangrijk is, is dat … Lees meer »

Revit verwarmde handschoen | MotorCentrumWest

Verwarmde REV’IT! handschoenen

Wapen je tegen de kou met de verwarmde Liberty H2O motorhandschoenen, gemaakt met maximale bescherming tegen de regen en de kou. Onze high-tech THERMOTRONIC technology system is ontworpen om je handen constant op een ideale temperatuur van 33 graden Celcius te houden, onafhankelijk van zaken als wind, water of de koude buitenlucht. Zo heb jij … Lees meer »

Sinterklaas | MotorCentrumWest

Sinterklaas is in het land. Knip, kleur, plak en win!

Sinterklaas is weer in het land en slaat de Yamaha Motor dealers niet over! 🚢🎁 Hij gaat dit jaar van dealer naar dealer en heeft meer dan genoeg koppel beschikbaar. Voor kleine Yamaha fans laat hij een opdracht achter: knippen, plakken en kleuren maar! De kleurplaat is er voor alle Yamaha fans, zowel groot als klein. … Lees meer »