Nieuws november 2019

Yamaha Tenere Experience | MotorCentrumWest

Nu bij aanschaf van de Ténéré 700, Ténéré 700 Experience cadeau!

Bij aankoop van een Yamaha Ténéré 700 krijg je van ons een speciale Ténéré 700 Experience cadeau t.w.v. € 150,-. Tijdens deze experience maak je onder professionele begeleiding kennis met jouw Ténéré zowel on- als off-road. Zo leer je deze motor optimaal gebruiken waarvoor deze is gemaakt. The Next Horizon is Yours! Bij aanschaf van … Lees meer »

MotorCentrumWest - Winterbeurt actie

Winterbeurt

De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat in beide gevallen belangrijk is, is dat je de motorfiets goed weg zet en/of winterklaar maakt. Daarom hebben we bij MotorCentrumWest de gehele winter een ‘Winterbeurt … Lees meer »

Yamaha Tenere 700 | MotorCentrumWest

Hij is binnen… De Ténéré 700!

We hebben hem! De Yamaha Ténéré 700 welke inzetbaar is voor proefritten. Geïnteresseerd in de Tenere / T7? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dit kan via verkoop@motorcentrumwest.nl of bel ons op 0174-440771 Na lang wachten is het eindelijk zo ver. De Yamaha Ténéré 700 brengt de legende van de … Lees meer »

Yamaha FJR1300 2020 | MotorCentrumWest

Yamaha 2020 modellen

Wie actief de nieuwsberichten van de EICMA heeft gevolgd weet ondertussen wat er veranderd of vernieuwd is aan de 2020 modellen van Yamaha. We zetten de grootste veranderingen nog even voor je op een rijtje: Tracer 700: De Yamaha Tracer 700 heeft niet alleen een grote verandering ondergaan qua uiterlijk maar ook technisch is hier … Lees meer »

Yamaha verzekering | MotorCentrumWest

YOU Yamaha Motor Insurance

Op zoek naar de beste motorverzekering voor uw Yamaha? YOU Yamaha Motor Insurance is dé specialist in het verzekeren van Yamaha motoren. Middels persoonlijk contact, adviseren wij u vrijblijvend wat voor u de beste verzekering is. Bel 0172-427291 en overtuig u zelf. U wilt liever de verzekering van uw Yamaha zelf online regelen? Klik dan … Lees meer »