Nieuws december 2018

Feestdagen | MotorCentrumWest

Fijne feestdagen!

MotorCentrumWest wenst iedereen fijne feestdagen en een spetterend 2019 !! We willen al onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons. We hopen jullie ook volgend jaar weer van dienst te mogen zijn. Denk dat we kunnen terugkijken op een mooi motorjaar met alle hoge en lang aanhoudende temperaturen. Hopelijk hebben we volgend jaar … Lees meer »

Winnaar jubileumbeurt

Winnaar jubileumbeurt november

Ook van de maand november hebben we weer een winnaar getrokken. Dit keer was Remy de gelukkige. Hij krijgt de € 199,95 van zijn beurt terug in contanten! Je maakt nog tot 31 december kan om het bedrag van je beurt terug te winnen. Doe je ook mee? De jubileumbeurt is geldig voor alle merken … Lees meer »

John van Leeuwen | MotorCentrumWest

John van Leeuwen vertrekt.

John van Leeuwen vertrekt. Na ruim 11 jaar heb ik besloten om Motor Centrum West te verlaten. Met veel plezier heb ik jullie geholpen met onderdelen, accessoires, customizing projecten en “hard to find parts”. Ik wil alle klanten bij deze van harte bedanken voor jullie vertrouwen en een erg leuke tijd met de nodige uitdagingen. … Lees meer »

Revit helmmuts - MotorCentrumWest

Gratis kolletje bij aankoop helm, jas of broek

Tot en met 31 december krijg je bij aankoop van een helm, jas of broek een gratis Rev’it! kolletje of helmmuts naar keuze. (t.w.v. € 19,99 – € 29,99) Zo blijf je deze winterperiode extra warm! De dagen worden kouder dus is het belangrijk om je lichaam goed warm te houden zodat je alle concentratie bij het … Lees meer »