Nieuws september 2019

closed mcw

A.s. zaterdag 28 september sluiten we om 12:00

Op a.s. zaterdag 28 september zijn we geopend van 09:00 tot 12:00 i.v.m. personeelsuitje. Om 12:00 sluiten wij voor een weekendje motorrijden. Elke zaterdag wensen we jullie een fijne rit en nu is het een keer onze beurt 🙂 Dinsdag 1 oktober staan we om 08:30 weer voor jullie klaar!   Lees meer »

Yamaha handvatverwarming actie | MotorCentrumWest

Wees de kou te slim af!

Be ready to beat the cold! De ochtenden beginnen alweer fris te worden.. Zorg ervoor dat je klaar bent om ook met de koudere dagen op de motor te stappen en laat ons originele Yamaha handvatverwarming monteren! Deze handvatverwarming is af te stellen op de accucapaciteit van de motor en beveiligd tegen het leegtrekken van … Lees meer »

Gratis sport pack bij MT-07 Ice Fluo!

Bij aankoop van een nieuwe Yamaha MT-07 in de kleur Ice Fluo een gratis Sport Pack (t.w.v. € 431,24) bestaande uit de volgende accessoires: Set tankpads voor aan de zijkanten van de tank: voorkomt krassen aan de zijkanten van de brandstoftank en biedt meer grip; Kentekenplaathouder: deze lichtgewicht kentekenplaathouder is tevens voorzien van het MT-logo; … Lees meer »