Nieuws oktober 2021

Daytona handvatverwarming actie

Gun jezelf warme handen deze winter

Ook zo’n hekel aan koude handen of hele dikke winterhandschoenen? Trakteer jezelf dan op handvatverwarming! Voor slechts € 199,95 incl. montage monteren we deze handvatverwarming op jouw motorfiets. Met de handvatverwarming van Daytona ga je warm de winter door. Deze verwarming is in te stellen op 4 verschillende niveau’s. Naast lekker warm blijven komt het … Lees meer »

Yamaha acculader actie | MotorCentrumWest

Geef je motor een extra boost deze winter

Ga voorbereid de winter in! Voor slechts € 69,95 ontvang je een Yamaha Battery charger YEC-9, monteren we het snoertje gratis* op je motor en ontvang je één van onderstaande Fuel cleaner of conditioner (afhankelijk of je ’s winters doorrijdt of de motor in de winterstalling plaatst) Deze actie loopt tot en met 1 december. … Lees meer »

Logo S100

S100 Actie!

S100 actie! Zolang de voorraad strekt. Omdat het winterseizoen eraan begint te komen is het verstandig je motor goed weg te zetten of klaar te maken voor het doorrijden in de winter. Uiteraard speelt onderhoud hier een belangrijke rol in maar zelf kan je ook een hoop doen om je motorfiets zo netjes mogelijk te … Lees meer »

Motormeiden toerrit | MotorCentrumWest

Motormeiden Heksenjacht rit 16 oktober

May the best witches be with you. Spring op je bezemsteel, uh motor en rij mee met de Motormeiden heksenjacht rit op zaterdag 16 oktober. Deze te gekke rit duurt ongeveer 2 uur en vliegt door heerlijke kronkelwegen in de omgeving van Westland/Den-Haag. Kom een toverdrankje drinken bij de start, leer andere ‘motorheksen’ kennen en … Lees meer »

Yamaha R7 | MotorCentrumWest

Prijs Yamaha R7 is bekend!

De prijs van de Yamaha R7 is bekend! Deze sportieve motor kost € 10.299,- en de 60th Anniversary: € 10.699,- Wil je deze motor bestellen? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Yamaha R7 De Yamaha R7 heeft een 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling en levert een koppelrijke acceleratie voor … Lees meer »