Nieuws februari 2023

15 april Yamaha Demo Tour

Kom op 15 april 2023 de nieuwe Yamaha modellen proberen tijdens onze demodag Op 15 april kan je bij MotorCentrumWest bestaande en nieuwe Yamaha modellen uitgebreid ervaren tijdens een proefrit van +/- 45 minuten onder begeleiding. Je wordt ontvangen en begeleid door een team professionals en zult de mogelijkheid krijgen om de veelzijdige kwaliteiten van … Lees meer »

MotorCentrumWest

Agenda 2023

We hebben voor dit jaar een paar leuke evenementen voor jullie op de planning staan. Zet ze alvast in de agenda of geef jezelf op via de website. 12 mei – Yamaha Track Days, Circuit Mettet 20 mei – Toerrit Motormeiden 26 mei – Yamaha Track Days, TT Circuit Assen 12 t/m 16 juni – … Lees meer »

Yamaha Track days | MotorCentrumWest

Yamaha Track Days

Yamaha organiseert op 12 en 26 mei de Yamaha Track Days op circuit Mettet en het TT circuit Assen. Naast het rijden op het circuit met je eigen Yamaha kan je ook proefrijden op de nieuwe 2023 modellen en is er een Ténéré tour welke zowel on als offroad gaat. Het circuitrijden is voor elk … Lees meer »

MotorCentrumWest | Yamaha kopen

VACATURE: Motorfiets monteur gezocht

Motorfiets monteur gezocht Heb jij twee rechterhanden en sleutel jij vol enthousiasme aan motorfietsen zodat al onze klanten bij jou terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en het monteren van accessoires? Heb je een passie voor motoren en het merk Yamaha? Ben je daarnaast een teamplayer die samen met jouw collega’s zorgt voor een professionele en … Lees meer »

Yamaha Grizzly 700 25th Anniversary kopen

Yamaha komt met de Grizzly 700 25th Anniversary

De Grizzly 700 bestaat 25 jaar en om dat te vieren komt Yamaha met een speciale uitvoering, de Grizzly 700 25th Anniversary. Met de Grizzly 700 25th Anniversary rijd je in de hoogste versnelling, met exclusieve jubileumgraphics in beperkte oplage en een uniek accessoirepakket dat klaar is voor het grote avontuur. Val op en rijd … Lees meer »