Nieuws augustus 2017

Akrapovic uitlaatsysteem XSR900 gratis

Gratis Akrapovic uitlaat bij aanschaf Yamaha MT-10 of XSR900 !

Aangezien onze Custom & Cruiserdag dichterbij komt hebben we tot eind september een hele leuke aanbieding… GRATIS Akrapovic uitlaatdemper bij de aanschaf van een nieuwe Yamaha MT-10 (t.w.v. € 893,00) of een compleet Akrapovic uitlaatsysteem bij de Yamaha XSR900 (t.w.v. € 1450,00)!! Dus mocht je al interesse hebben gehad… dan is nu je kans! De … Lees meer »

Yamaha SCR 950 test

MotoMe test: Yamaha SCR950

MotoMe heeft een aantal ‘nieuwe retro’s’ mogen testen. Motoren van nu met het uiterlijk van toen. Dit deed de Yamaha SCR 950… Promotor website Yamaha SCR 950 Zonder waardeoordeel: als ik de Yamaha SCR950 benader zie en merk je meteen het verschil tussen Japan en de Westerse wereld. Een totaal andere benadering dat al begint … Lees meer »

Alex van den Broek enduro

Alex van den Broek geeft demo’s bij MCW!

Op zaterdag 16 september tijdens onze Custom & Cruiserdag komt Alex van den Broek spectaculaire trail demo’s verzorgen! Alex van den Broek is o.a. bekend van het rijden van de Dakar, meervoudig Nederlands kampioen trail, Nederlands kampioen enduro etc. etc. etc. Als je denkt “dit is onmogelijk met een motor” dan weet Alex je gigantisch … Lees meer »

Ik ga op vakantie en neem mee…

Heb je nog plannen om weg te gaan met de motor? Dan is ruimtegebrek voor je spullen een herkenbaar probleem. Wij hebben diverse oplossingen en ideeën in de vorm van tanktassen, bagagerollen, netten, rugzakken of uiteraard complete koffers en tassensets. Denk ook aan een reparatiesetje voor je banden. Niks zo vervelend als met een lekke … Lees meer »

Booster Battle motorjas

Partij aanbieding Booster Battle

Partij aanbieding! Booster Battle * CE protectie op schouders en ellebogen * Rug protectie * Rundleer op armen * Bruin of zwart Van € 199,95 voor slechts € 99,95! Kom hem passen in de winkel of bestel online. Op = op Lees meer »

Booster Vogue motor kevlar legging

Booster Voque motorlegging

Nieuw bij ons binnen! De Booster Voque motorlegging speciaal voor de dames. Deze legging is van heel soepel, fijn stretch materiaal maar wel volledig Kevlar gevoerd voor alle veiligheid. De legging is incl. knieprotectie. Nu te passen bij ons in de winkel. Prijs € 169,95 Lees meer »

Yamaha demomodellen

Motor huren? Of eens wat anders uitproberen?

Geen motor of wil je eens wat anders proberen? Wij hebben een ruime keuze aan huurmotoren staan. De volgende Yamaha’s hebben wij ter beschikking: Tricity 125, MT-03, MT-07. MT-09, MT-10, Tracer 700, Tracer 900, XT1200ZE en de nieuwe TMAX en X-MAX 300. Voor ieder wat wils. Ook hebben wij volledige motoruitrustingen te huur, heb je dus … Lees meer »

Nu ook gratis Paddock kaarten beschikbaar!

Naast de ‘normale’ Gamma Racing Day tickets hebben we een beperkt aantal Paddock kaarten weg te geven voor het weekend van 5 en 6 augustus 2017. De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit Assen, letterlijk het hart van de GAMMA Racing Day. Kijk hoe de teams zich voorbereiden, stap zelf eens op een … Lees meer »