Nieuws december 2016

Scorpion EXO helm

MotorCentrumWest is Scorpion dealer!

We hebben sinds kort een lijn met Scorpion helmen in ons assortiment. Een breed scala van verschillende soorten helmen en designs. Voor ieder wat wils. Scorpion staat voor kwaliteit en veiligheid met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook ontwikkelt en produceert Scorpion zijn helmen allemaal zelf onder hun eigen dak. We hebben stoere jethelmen, integraal, systeem en … Lees meer »

kerstmis, kerst, nieuwjaar motorfiets, kerst motorfiets

Fijne Kerstdagen en een gezond 2017!

Fijne Kerstdagen en een gezond 2017. Wij wensen je hele fijne kerstdagen en een zeer voorspoedig 2017. We willen alle klanten bedanken voor een fantastisch motorjaar en hopen je in 2017 weer te zien bij onze evenementen en in de winkel. Ook onze winteractie is in volle gang en als je nog geen afspraak hebt … Lees meer »

PubQuiz zaterdag 17 December | MotorCentrumWest

Nog plek voor 2 teams!

Nog plek voor 2 teams! We hebben nog plek voor 2 teams oftewel 8 personen om deel te nemen aan onze PubQuiz. heb je geen compleet team, maar wil je wel meedoen? Geef je dan individueel op en we delen je in bij een team. Leer je ook nog ‘ns andere motorrijders kennen. Hou je … Lees meer »

Word sponsor van Dustin Timmermans Racing!

Word sponsor van Dustin Timmermans Racing! Motor Centrum West is hoofdsponsor van Yamaha Gamma Racing coureur Dustin Timmermans. Om deze sport te kunnen bekostigen heeft dit 17-jarige racetalent de ” Club van 25″ opgestart. Doel is zoveel mogelijk sponsoren te vinden die DT-Racing voor slechts 25,- Euro een jaar lang willen sponsoren. Daarbij helpen we … Lees meer »